Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk, egyetlen kislányunk Olívia a mai nap meghalt...



„Anya félek” – ezek voltak a 9 éves Olivia utolsó szavai.. Borzasztó tragédia szakított szét egy kislányt és édesanyját. Állítólag nem akart semmi rosszat, mégis tragédiával végződött a hajsza. A 34 éves Thomas Cashman éppen az 55 éves Joseph Neet üldözte, aki történetesen egy elítélt betörő. A hajtóvadász során Joseph bemenekült egy ártatlan család otthonába, ahol nem sokkal később lövések dördültek el. – Anya félek! – sikoltotta a 9 éves Olivia, majd lerohant otthona lépcsőjén a földszintre.
Valószínűleg anyukája biztonságot nyújtó karjaiba akart rohanni, de a két férfi útjába került. Thomas tűzet nyitott, ám nem a betörőt, hanem az ártatlan kislányt találta el mellkasán. Mindezek után még egyszer tüzelt, amivel a zokogó anya csuklóját találta el. – Maradj velem, kicsim! – könyörgött lányának Cheryl. Olivia azonban pillanatokkal később elhunyt. A liverpooli West Derbyben élő Cashman tagadta Olivia meggyilkolását, Nee meggyilkolásának kísérletét és Olivia édesanyjának szándékos megsebesítését, valamint a kétrendbeli, életveszélyt okozó lőfegyver birtoklásának vádját is a bíróság előtt.
Ezzel ellentétben, a bizonyítékok alátámasztották, hogy Cashman alaposan kitervelte Joseph Nee meggyilkolását. A tragédia napján két töltött lőfegyvert is magához vett. Az ügyészség közölte az esküdtekkel, hogy az együttérzés nem fog szerepet játszani a döntésükben. Az hogy milyen büntetést szabnak ki a két férfire a következő napokban derül ki – írja a Mirror. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal