Ma hajnali 01:00-kor ANYA lettem 6 év házasság után 🥰🥰🥰 Kisfiam született. Aki gratulál, Isten adja meg neki, ami hiányzik neki az életéből!! ❤️❤️ ÍGY néz ki a csöppségem:



Ma hajnali 01:00-kor ANYA lettem 6 év házasság után. Kisfiam született. Ő Magyarország 2023 első kisbabája, és a 26 éves édesanyja.. Üdv Regő! Január elsején éjjel 1 órakor született meg az év első kecskeméti gyermeke, Molnár Regő. Az egészséges kisfiú természetes úton született, 3950 grammal és 53 centiméterrel, Dr. Dankó István szülész-nőgyógyász segítségével a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházban. A 26 éves édesanya és a baba is jól vannak. Regő, a Kecskeméten élő szülők, Molnárné Rőfi Renáta és Molnár Máté első csodálatos babája.
A felvételen láthatók Dr. Dankó István szülész-nőgyógyász, Potondi Erika és Fischer Vivien szülésznők, valamint Vida Mónika az újszülött részleg ápolója, illetve Molnárné Rőfi Renáta és Molnár Máté a gyermekükkel, Molnár Regővel. 
Az év első kecskeméti újszülöttje, Molnár Regő. 2023.01.01-én 1.00 órakor látta meg a napvilágot a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházban az év első kecskeméti újszülöttje, Molnár Regő. Az egészséges kisfiú természetes úton született 3950 grammal és 53 cm-rel Dr. Danka István szülész-nőgyógyász segítségével.
Édesanya és a baba is jól vannak. A Kecskeméten élő szülők, Molnárné Rőfi Renáta és Molnár Máté első csodálatos babája.A képen a boldog család, és kórházunk munkatársai, Dr. Danka Istán szülész-nőgyógyász, Potondi Erika és Fisher Vivien szülésznők, illetve Vida Mónika az újszülött részleg ápolója. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal