Hatalmas bejelentés! Tóth Gabi, azaz a Kárpátok Madonnája bejelentette! Jön a második!! - Megható közleményben tudatta mindenkivel:



Hatalmas bejelentés! Tóth Gabi bejelentette, jön a második! Különleges, a szívéhez oly közelálló feladatra vállalkozott Tóth Gabi: Pápai Jocival közösen rendhagyó osztályfőnöki órákat tartanak általános iskolákban, ahol a művészeket a gyerekek kérdezhetik is. A sztárok megosztanak magukról olyan történeteket, amelyek minden gyerkőc számára tanulságosak lehetnek, legyen szó akár az ismertséghez, a sikerhez vezető útról, a hagyományok őrzéséről, a múltunkról, hiszen, ezek határoznak meg minket. – Valamiért vonzom a gyerekeket! Megmagyarázhatatlan, de bárhová megyek, érzem a ragaszkodásukat, a feltétel nélküli kedvességet. Ez pedig nagyon sok erőt ad – kezdi a Gabi, akinek kislánya rengeteg erőt ad. – Neki is köszönhető, hogy mindig túl tudtam lendülni a nehezebb időszakokon: lekötötte a figyelmemet, szeretetet adott, békességet. Az a fontos, hogy elhiggye nekem:
A világ jó. Ezért mosolygok mindig, még akkor is, ha hazaérek, és tele van nyilakkal a hátam. – Biztos vagyok benne, hogy minden gyerek olyan családba születik, amilyet elbír. Hanni is így van ezzel – gondolkodott el Gabi, aki a családjával éppen költözés előtt áll. – Vidéken szeretnénk lakni, ahol az ismerőseim nagy része él, ahol lovasprogramok vannak, képzőművészet, ahol fontosak a gyökerek, amiket át tudok adni. Ami olyan, amit én hoztam otthonról. Nem a közeli jövőben, de azért tervezzük azt is, hogy legyen Hanninak kistestvére. Két-három év múlva, reméljük, érkezik egy második gyermek, ha Isten is úgy akarja. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal