ÉG ÖNNEL DRÁGA MŰVÉSZÚR! SOKKBAN A VILÁG! Jim Carreytől kell búcsúznunk… A családja jelentette be a szomorú hírt!



ÉG ÖNNEL MŰVÉSZÚR! Jim Carreytől kell búcsúznunk… A családja jelentette be a hírt.... Szinte tragédiaként érte a hír a világot, hogy Jim Carrey visszavonul a színészkedéstől, vallotta be egy sajtóbeszélgetésen, ahol legújabb filmjéről, a Sonic, a sündisznó 2-ről kérdezték. A színész nemrég azzal került be a hírekbe, hogy felháborodásának adott hangot Will Smith pofonja miatt, gerinctelennek nevezte Hollywoodot, most azonban magáról, saját karrierjéről nyilatkozott.
A 60 éves színész az Access Hollywoodnak beszélt új filmje előtt, amikor az a mondatot ejtette ki a száján: Nos, visszavonulok, elég komolyan gondolom. Ezután azonban már apró kifogásokat tett kijelentésével kapcsolatban, miszerint ha az angyalok hoznak valamilyen forgatókönyvet számára, amely annyira fontos lehet a közönség számára, akkor lehet vet majd rá egy pillantást, de most biztosan szüneteltetni fogja pályafutását. „Nagyon szeretem a csendes életemet, nagyon szeretek festeni és nagyon szeretem a spirituális életemet.
Úgy érzem, ilyet talán soha többé nem hallasz majd más hírességtől” – mondta a riporternek. Elég volt, eleget dolgoztam, elegem lett – zárta gondolatait a Dumb és Dumber, illetve az Ace Ventura filmek főszereplője, de sokan szeretik még a Minden6óban, A maszk filmsorozatban és a Kidding című tévésorozatban nyújtott alakítása miatt is. Többek között. (Ladbible)

AKTUÁLIS:

Főoldal