Nem válnak el! Csobot Adél és Istenes Bence megmentette a szerelmét! Ám amit most bejelentettek, az még ennél is meglepőbb! Mindenki ledöbbent rajta:



Idén év elején sokkolta a rajongókat, hogy Csobot Adél párja és két közös kisfiuk édesapja, Istenes Bence kivonta magát a forgalomból – magányos zarándoklatra indult a spanyolországi El Caminóra. Akkor indultak meg a találgatások, mit szól mindehhez Adél. Ő akkor elzárkózott, nem akart erről beszélni. Ami okot adott a további találgatásokra. lehet, hogy újfent válságban van a kapcsolatuk. Hiszen szerelmük tíz évvel ezelőtt úgy kezdődött, hogy az első év után szakítottak, majd egy év után újra egymásra találtak. Akkor megfogadták, hogy kizárják a médiát a magánéletükből.
Tavaly Friderikusz Sándornak meséltek őszintén arról, hogy sokszor éreztek úgy, hogy vége van, külön folytatják. Ami a testi vagy lelki elhajlásokat illeti, a fiatal édesanya nem volt egészen biztos abban, hogy sosem fog előfordulni, hogy másnál keresik a boldogságot: „Lesznek testi és lelki kilengések, de remélem, leszünk annyira észnél, hogy mikor odajutunk, azt mondjuk. menjünk tovább együtt!" – vallotta be teljes őszinteséggel akkor Adél, aki most is féltve óvja a magánéletét, bár legutóbb a Dancing with the Stars-os kisfilmjében vallott a sok hosszú kapcsolatot érintő rideg valóságról: Egy hosszú távú kapcsolatban a rózsaszín köd egy idő után eltűnik és felszínre kerülnek olyan dolgok, amik nem biztos, hogy a legeslegjobbak. De ha igazi kötődés a cél, szoros a kapcsolódás, akkor tulajdonképpen ezekből a mélységekből nagyon szépen fel lehet menni újra a magasba. Év elején Bence új konklúziókkal tért haza a zarándokútjáról, később meg is osztotta a gondolatai: „Visszataláltam önmagamhoz, tudom már az utamat. (...)
Mindent leírtam, hogy hogyan szeretném, hogy kinézzen egy napon, egy hetem, akár egy éven, az egész életem. (...) Meghoztam a döntésemet, de visszajön az ember a civilizációba, és nagyon nehéz, főleg az elején ezekbe beleállni, de nagyon sok mindent tudok tartani – mondta saját videóműsorában Bence, aki azóta is elejt egy-egy mondatot. Nemrég Adélnak is lehetőséget adott arra, hogy műsort vezessen, ez annak a jele, hogy egyenrangú félnek tekinti a párját. Arra vonatkozóan is elszólta magát, hogy ideje elutazniuk kettesben. Amikor az egyik vendég épp olaszországi kiruccanásáról mesélt, felcsillant a szeme, megfogta Adél kezét és megeskette, hogy itt és most ígérjék meg egymásnak, hogy elutaznak valahová kettesben. Erre már csak a Dancing vége után lesz lehetőségük. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal