Kocsis Tibor összeházasodik a férjével. Megtörtént kettejük közt a CSODA: "A gyermek vállalásról annyit szeretnénk elmondani, hogy.." EZZEL a fotóval árulták el a NAGY hírt, ami mindekit ledöbbentett!!Kocsis Tibor kendőzetlen őszinteséggel mesélt a párkapcsolata részleteiről a közösségi oldalán. Olyan kérdésekre is reagált, melyekre eddig nyíltan talán soha nem adott választ. Szóba került az esküvő is illetve a családalapítás kérdése egyaránt, valamint azt is elmondta, hogyan jöttek össze a szerelmével.
Kocsis Tibor egyre aktívabb a közösségi oldalain, így arról is folyton beszámol a rajongóinak, hogy éppen hogyan halad az új otthonuk felújítása. Mint azt már korábban a Blikk is megírta, szerelmével, Lászlóval úgy döntöttek, egy csendesebb helyen bútoroznak össze. A munkálatokkal rendkívül jól haladnak, a konyhájuk már el is készült. Az énekes szerint ez részben annak is tudható be, hogy a párja szinte mindenhez ért és igazi ezermester vele ellentétben. Az előadó most egy kérdezz-felelek során árulta el a 24 óráig megtekinthető Instagram-sztorijában, hogy mióta van együtt a kedvesével és hogyan ismerkedtek meg.
"Most már több, mint öt éve ismerjük egymást, négy és fél, amióta együtt vagyunk, decemberben lesz öt. Barátokon keresztül ismerkedtünk meg egyébként és aztán egyszer csak szerelem lett" - ecsetelte egy követője kérdésével kapcsolatban. A páros már egy ideje jegyben jár, így csak arra várnak, hogy összeköthessék az életüket, ez azonban Magyarországon egyelőre nem lehetséges. "Őszinte leszek: én nem fogok arra várni, hogy Magyarországon engedélyezzék az azonosneműek házasságát, mert regisztrált élettársi kapcsolatot bármikor köthetsz valakivel. Amint úgy hozza az élet, hogy erre meglesz az anyagi lehetőségünk, akkor óriási lagzit csapunk, ez biztos! Hogy hol, azt még nem tudom, de valahol, ahol lehet sokáig mulatni" - lelkesedett az énekes, majd kitért a családalapítás kérdésére egyaránt.
Mi igazából nem tervezünk gyereket, viszont én nagyon szeretném, hogy ha Magyarországon az általános lehetne, hogy azonosnemű párok is örökbe fogadnak. Ez legyen alap szerintem, mint minden normális országban! Ez a jog mindenkit megillet, aki apa vagy anya szeretne lenni és erre alkalmas - vallotta be őszintén. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal