Áll a bál! Valaki feltörte Mészáros Lőrinc E-mail fiókját: Olyan döbbenetes dolgok olvashatóak ott, amire NINCSENEK szavak!! - Nézd meg, míg megteheted!



Feltörték Mészáros Lőrinc e-mail fiókját: Döbbenetes dolgok derültek ki! A második levelet nézzék! Humoros kedvűek megcsinálták a Puskás Akadémia dokumentumaiban fellelt Mészáros Lőrinc-féle Freemail-fiók elképezelt tartalmait: - elmaradhatatlan Origo-hírlevél, egy figyelmeztető levél Orbántól, egy versenyjogi levél mellett Seszták fejlesztési miniszter is rákérdez egy akvizícióra,és Pintér Attila is sürgeti a 155 milliós teakonyhát. Íme:
Feltörték Mészáros Lőrinc e-mail fiókját: Döbbenetes dolgok derültek ki! A második levelet nézzék! Humoros kedvűek megcsinálták a Puskás Akadémia dokumentumaiban fellelt Mészáros Lőrinc-féle Freemail-fiók elképezelt tartalmait: - elmaradhatatlan Origo-hírlevél, egy figyelmeztető levél Orbántól, egy versenyjogi levél mellett Seszták fejlesztési miniszter is rákérdez egy akvizícióra,és Pintér Attila is sürgeti a 155 milliós teakonyhát.

AKTUÁLIS:

Főoldal