AZ AUGUSZTUS 12-i szuperhold hatalmas energiája megállíthatatlan és előre nem látott változásokat hoz! ILYEN POZITÍV változásokat hoz az életedbe: Kosok, Bikák, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz FIGYELEM! EZ VÁR RÁTOK:



A telihold általában, a Szuperhold pedig különösen nagy erővel, fenekestől felforgatja az energetikát. A szuperhold idején a hold egy normál teliholdnál közel egyharmadával fényesebbnek, és egyötöddel nagyobbnak látszik, gyönyörű jelenségre számíthatunk tehát! Itt azonban a jelenség még nem ér véget, mert az energiák, amelyek a szuperholddal érkeznek, egy sokkal magasabb rezgésű időszakra nyitnak kaput.
KOS: A Kos számára elsősorban a szerelem terén hoz erős változásokat a most érzehető erőteljes energetikai változás. Szerelmeddel korábban oly viharos kapcsolatod stabilizálódik. Érdekes viszont, hogy ha nincs párod, könnyen rád találhat a szerelem, amely viszont várhatóan igen viharos és szenvedélyes lesz! Most a Hold különösen erős energiát ad mindehhez! Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt megosztása és a “sok szerencsét” komment beírása után görgetsz lejjebb!
BIKA: Ha van valami, amit nagyon, de nagyon szeretnél, de sokáig nem valósult meg, és szinte már kezdesz lemondani róla, most itt az idő, hogy megerősítsd a hitedet, és végiggondold, hogyn tudnád mégis megvalósítani! Most a Hold különös erővel támogat Téged mindebben Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt megosztása és a “sok szerencsét” komment beírása után görgetsz lejjebb!
IKREK: Nagy találkozás vár az Ikrekre. Ez a jegy nagyon szociális, rendkívül kommunikatív, ám bizonyos tekintetben kicsit felszínes is. Éppen ezért sok emberrel találkozol, kedveled a társaságukat, de sokszor nem gondolsz bele többet. Most azonban olyasvalaki toppanhat az életedbe, aki mindent gyökerestül felforgat! Most a Hold különösen erős energiát ad mindehhez!
Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt megosztása és a “sok szerencsét” komment beírása után görgetsz lejjebb!
RÁK: Van az életedben pár olyan emberi kapcsolat, amelyekre kevésbé szíversen gondolsz. Vagy azért, mert fájdalmat hordoznak, vagy azért, mert problémásak. Most azonban remek az energia a férleértések, nézeteltérések tisztázására! Most a Hold különös erővel támogat Téged mindebben! Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt megosztása és a “sok szerencsét” komment beírása után görgetsz lejjebb!
OROSZLÁN: Minden klappol majd, amit csak elkezdesz, pont úgy sikerül, ahogyan elképzeled. Érdemes kihasználnod ezt a napot, mert nagyon hatékony, eredményes tudsz lenni! Most a Hold különösen erős energiát ad mindehhez! Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt megosztása és a “sok szerencsét” komment beírása után görgetsz lejjebb!
SZŰZ: Próbálj meg kevésbé kritikus lenni, és egy kicsit feloldódni:
Meglátod, a szerelmi életed nagyon meghálálja majd! Most a Hold különös erővel támogat Téged mindebben! Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt megosztása és a “sok szerencsét” komment beírása után görgetsz lejjebb! A cikkben leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget, továbbá az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre sem utalunk. Sikeres és boldog napokat kívánunk minden csillagjegynek!

AKTUÁLIS:

Főoldal