Teljesen elszabadult a pokol a parlamentben!! Nekimentek Orbánnak! Tettlegességig fajult a dolog!! FIGYELJÉK Ujhelyi István MIT tett! Nincs benne köszönet! - Döbbenetes ami történt: (Videó!)Orbán Viktornak a saját szavait olvassa a fejére Ujhelyi István... és nincs benne köszönet! Történelmi mélypontra süllyedt a forint az euróhoz képest a hét közepén: közel 417 forintot ért egyetlen euró. Természetesen az ellenzék nem hagyta szó nélkül a magyar valuta mélyrepülését.
Ennél is messzebb bátorkodott Újhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője, aki egy 2006-os felvételt kotort elő, amelyben Orbán Viktor éppen a Gyurcsány-kormány által 263 forintra taszított euróról beszélt elég kritikusan. A felvételen ezeket mondja a miniszterelnök: Beszéljünk egyenesen, a forint az mélyrepülésben van, és egyelőre a magyar állami vezetésben senkinek sincs fogalma, hogyan lehet megállítani.
Nem ismeri el, hogy ő az oka a zuhanórepülésnek. Elveszett a külföld és Magyarország bizalma egyszerre. Ilyenkor politikai változásra van szükség. „A forint megvédéshez én nem látok más utat. Az a probléma, hogy erről a kormányról senki nem hiszi el, hogy meg tudja védeni a forintot, következésképpen senki nem akar a forintért devizát vagy eurót adni a piacon. És mivel nem adnak nekünk eurót, amire pedig szükségünk van, így aztán a forint folyamatosan veszít az értékéből. A felvétel alább tekinthető meg:
Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal