Orbán Viktor: A feleségem gondolkozott már azon, hogy megöljön!Orbán Viktor 2019 után beszélt ismét a világpolitika nagy kérdéseiről a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban, majd a közönség kérdéseire is válaszolt. Ezekből szemezgetünk az alábbiakban. Orbán Viktor a 31. Bálványosi Szabadegyetemen (Tusványos) a koronavírus-járvány miatt két év kihagyás után mondott ismét beszédet, amelyben a világpolitika aktuális kérdéseire kereste a válaszokat.
A gyerekvállalással kapcsolatos kérdésre azt mondta, a trianoni diktátum 100. évfordulóján 7 pontban foglalta össze a gondolatait, ebből az egyik: Minden gyermek újabb őrhely. Ám a a kérdés magánéletbeli részéhez nem tudott tanácsot adni, azt mondta, olvasott a feleségével egy interjút, amiben megkérdezték, gondolt-e már arra, hogy elváljon.
"Arra, hogy elváljak, még nem gondoltam, de arra, hogy megöljem, már igen" – válaszolta a Lévai Anikó. Orbán szerint ezért nem tud a magánéleti részhez tanácsot adni, a cikk még 2015-ben született, amikor a tökéletes PR-cikket írtak Orbán Viktorról és feleségéről, Lévai Anikóról a Story Magazinban. Nyílt titok, hogy Orbán ki nem állhatja, ha a családjáról ír a sajtó, de úgy látszik, az már kevésbé zavarja, ha mindezt pozitív tálalásban teszi, ahogy tette hét évvel ezelőtt a Story.
Felszólalása végén a határontúli magyar közösségeknek üzent, és értékelte a helyzetüket. Nem kell mindenkinek katonának lennie, elég, ha mindenki katonaként gondolkodik – zárta beszédét ma a Bálványosi Nyári Szabadegyetemen. Forrás: index.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal