1 PERCE ÉRKEZETT! Ez szörnyű és egyben nagyon szomorú! Értetlenül áll a dolgok előtt mindenki! Nézzék MIT TETT végső elkeseredettségében a 65 éves híresség, Bíró Ica Művésznő!



Ha ránézünk, nehéz elhinni, hogy már 65 éves és nyugdíjas lett Biró Ica. A napokban állapították meg az őt megillető összeget, ami 89 ezer forint. Tudja, hogy ebből képtelenség megélni, ezért két helyen is dolgozik mellette. Nincs feltett láb vagy regenerálódó kor, főleg azok után, ami velem történt.
Egyébként sosem gondolkodtam abban, hogy majd a nyugdíjból fogok megélni, hiszen a szabadúszó művészeket anno nem nagyon jelentették be a munkáltatók. Fiatal koromtól dolgoztam, ruhaipari iskolát is végeztem, de mindig is szellemi szabadfoglalkozású voltam. Nagyon korán elkezdtem modellkedni, majd énekelni, sok cégnek dolgoztam, de nem tudom, hogy könyvelték le akkoriban a munkáimat.
Küldtek már előzetes tájékoztatót, ami még kevesebb összeg volt, jó hogy újraszámolták, így több lett, mint amit az előrejelzés alapján vártam. Két helyen is dolgozik: Szerencse, hogy tele vagyok energiával, jelenleg szabadúszó tanácsadóként dolgozom olyan ruhamárkáknak, üzleteknek, amelyek termékeinek minőségével és stílusával azonosulni tudok. A Teleki-Wattay-kastély rendezvényeinél pedig heti több alkalommal is segédkezem. Abban, hogy ismét képes vagyok a jövővel is foglalkozni, sokat segített a Megújulás titkai című könyvemben leirt programom.
A túlélésemet, a formatartásomat és az egészségemet is ennek köszönhetem. Egyedül él a kutyáival: Most Budakeszin élek egy kertes házban, ez a családom tulajdona. Ebből az ingatlanból szeretnék valódi otthont varázsolni, és ez lesz a vállalkozásom bázisa is. Nem kis kihívás ez sem! Nagyon örülök, hogy itt van egy kis kert és velem lehetnek a kiskutyáim is. Ősszel sok újdonsággal jelentkezem majd. Elvették az otthonát: Annak idején azért vettem fel a devizakölcsönt, és azért csináltam meg a Megújulás Klubomat, mert a nyugdíjas éveimre akartam magamnak biztos megélhetést. Amikor a bankkal megállapodtam, a klub kitermelte a törlesztőrészletet is, de amikor duplájára felemelték a kamatok összegét, ellehetetlenítettek, majd elvették az otthonomat is. Többen is átverték: Nem voltam szerencsés a párkapcsolatokban.
Az egyik vitte a jogdíjaimat, a másik, akit barátomnak hittem, lelépett a fitneszgépeimmel, amik legalább 6-8 millió forintot érnek. Most rendőrségi nyomozás folyik ez ügyben. Az én esetemben nem túl könnyű megtalálni a társat, de hiszek a jó isten akaratában, ha úgy van elrendelve, úgyis rám talál. Erős a hitem az igazság győzelmében, hogy mindenki azt fogja kapni, amit érdemel! Bízom benne, hogy vissza fogom kapni a vagyonomat, mert jogellenesen vették el. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal