Kérlek együttérzésből nyomjatok a ❤️-re! GYÁSZ: László utolsó puszijával búcsúzik gyermekétől, a kis Lillától.. Egy anya hogy tehette EZT saját kislányával??!Ez a magyar édesapa utolsó pusziját adhatta búcsúzásképpen két éves kislányának, aki kórházi ágyán haldoklott. A gyermek édesanyját és annak új szeretőjét letartóztatták a kicsi tragikus halálának okozása miatt, szomorú amit tettek: K. Lászlónak egy utolsó puszira maradt csak lehetősége, mielőtt két éves lánya, Lilla elhunyt a két nappal azelőtt elszenvedett sérülései miatt.
Az anyát, K. Máriát gyanúsítják a kislány halálra ütlegelésével, amelyet barátjával közösen hajtottak végre Aradi otthonukban.

Szörnyű hírek: A volt férj, László éppen úton volt, hogy meglátogassa Lillát, amikor telefonhívást kapott egy orvostól, miszerint a kislánya kórházban fekszik, intenzív osztályon. Az anya, Mária hívta fel a mentőket azzal a bejelentéssel, hogy a gyermek balesetet szenvedett, mert nekiszaladt a radiátornak.
A kisgyermeknek nagy fájdalmai voltak, több csontja is eltörött és nagyon csúnya zúzódások borították a testét. Az arca meg volt duzzadva és azonnali ellátásra szorult. Az orvosok gyanakodtak a párra és felhívták a rendőrséget.

Az egész ország gyászol: A képen az egész ország ledöbbent. Az apa, László a kislány ágya mellett áll, puszit nyom a kezére. A kicsi testén számtalan kötés, csövek lógnak ki belőle és lélegeztető gépen van.
Az emberek igazságért kiáltottak. A kis Lilla a kórházba szállítása után két nappal később elhunyt. A párost letartóztatták és gyilkosság vádjával elítélték. - Önök szerint megfelelő büntetést kaptak tettükért? Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal