Most jött a rendkívüli hír! Értetlenül áll a dolgok előtt mindenki! Szakított Joshi Bharat és Mészáros Lőrinc volt neje?! ITT a szomorú igazság:



Amilyen váratlan volt a hír, hogy egymásra találtak, olyan hirtelen érkezett szerkesztőségünkbe az információ: úgy tudjuk, szakított Joshi Bharat és Kelemen Beatrix,írja blikk.hu. Az indiai származású televíziós és a Forbes legutóbbi listája szerint a 407 milliárd forintos vagyonával Magyarország leggazdagabb emberének számító vállalkozó volt felesége korábbi közös munkahelyükön, a Life TV-ben szerettek egymásba.
Mindketten több mint három évtizedes házasságukat zárták le korábban, Bharat évek óta tartó válság után egy évvel ezelőtt, 66 esztendősen adta be a válókeresetet, míg az üzletasszony válását tavaly ősszel mondta ki a bíróság ,írja blikk.hu. Együtt kezdtek új életet, a sorselemző, műsorvezető felmondta tévés állását, és Beatrix is eladta érdekeltségét az Ozone TV-ben és a Life TV-ben. Budán költöztek össze, de úgy tűnik, későn megtalált boldogságuk csak néhány hónapon át tartott.
Pedig az informátoraink szerint egyértelműen sokat ígérő volt, hogy nagyon lassan közeledett egymáshoz a két megsebzett szív. Sokat beszélgettek, megértették egymást, hiszen ugyanazzal a problémával küzdöttek, a tönkrement házasság árnyékával, amelyből együtt, egymást támogatva sikerült kilépniük. Új impulzusokra, megértő társra vágytak mindketten, amit egymásban találtak meg, boldogságuknak ismerőseik is örültek. – Mindketten keresték az útjukat, válaszokat a hogyan továbbal kapcsolatos kérdésekre. Sok volt a közös téma, rengeteget beszélgettek, és mind a ketten örültek, hogy lett egy jóbarátjuk, akivel megoszthatják a gondolataikat – árulta el egy bennfentes akkor lapunknak.
Joshi Bharat tavaly szűkszavúan erősítette meg a Blikknek szerelmük tényét, ám ezúttal még kevésbé volt közlékeny. Akérdésünket végighallgatva, halkan közölte: – Nem igaz... denem nyilatkozunk a magánéletünkről– fogalmazott az indiai származású tévés, ám ennek ellenére úgy tudjuk, a kapcsolatot Beatrixszal lezárták és már külön is költöztek. Talán úgy gondolták, tönkrement házasságaik után megérdemlik az esélyt az újrakezdésre, ám bár korábban úgy vélték, mégsem egymás oldalán.

AKTUÁLIS:

Főoldal