1 PERCE ÉRKEZETT: Az egész országot megrázó súlyos baleset történt! Közel 10 km-es a torlódás az M1-es autópályán, csak egy sávon lassan halad a forgalom, 2 óra az átjutási idő! A helyszínelés jelenleg is tart. EZ történt pontosan:



Az M1-es autópályán a Budapest felé vezető oldalon Bicske térségében korábban három személygépkocsi ütközött össze. A 33-as km-nél a sávzárást már feloldották, a forgalom mindkét sávon megindult. A torlódás viszont továbbra is több km-es. Aki teheti az 56-os Tatabánya csomópontnál térjen le a pályáról. Visszatérni Herceghalomnál lehet. A 3-as főúton Miskolc határában két személygépkocsi ütközött össze.
A 189-es km-nél a belváros felé vezető oldalon a helyszínelés idejére két sávot elkerítettek. Az 51-es főúton Majosháza térségében egy személygépkocsi tehergépkocsival ütközött össze. A 31-es km-nél a főutat lezárták. A forgalmat földutakon terelik el. Az M7-es autópályán a főváros felé, a Velencei-tó térségében a 56-os km-nél és az 49-es km-nél burkolatot javítanak, a külső sávot 14.00 óráig lezárják. A 4-es főúton Fegyvernek átkelési szakaszán, a 128-as km-nél új körforgalmi csomópontot alakítanak ki. A fél útpályát lezárták, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.
Mindkét irányból torlódásra készüljenek! A 31-es főúton Szentmártonkáta és Pest megyehatár között, építési munka miatt több szakaszon a fél útpályát lezárták, napközben jelzőőrök éjjel pedig jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. A 85-ös főúton Petőháza belterületén, az 53-as km-nél a vasúti átjárót felújítási munka miatt július 22-én péntekig lezárták, a forgalmat kijelölt terelőútra irányították. A magyar-román határszakaszon az M43-as autópályán Csanádpalotánál a kilépésre várakozó kamionsor hossza elérte a 3 km-t. A Híd Kárpátaljáért programhoz kapcsolódóan Magyarország Kormánya 5 segítségpontot jelölt ki az érintett önkormányzatokkal és karitatív szervezetekkel közösen.
A segítő pontok a következő helyszíneken találhatóak:Záhony, Ady Endre út 79.Barabás, Árpád utca 28. – Petőfi Sándor Művelődési HázLónya, Árpád utca 113. – Művelődési HázBeregsurány, II. Rákóczi Ferenc utca 1. – KastélyparkTiszabecs, Rákóczi Ferenc utca 13. – II. Rákóczi Ferenc Körzeti Általános IskolaRészletek: https://www.utinform.huHatárokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: http://www.police.hu.

AKTUÁLIS:

Főoldal