HATALMAS a boldogság Szandiéknál! Főleg az Ő korában! Bevállalta és Megtörtént! Özönlenek a gratulációk! ”Most már publikus!” NEM titkolja tovább Szandi! EZZEL a sokat mondó fotóval árulta el a nagy hírt, ami mindekit ledöbbentett!! GRATULÁLUNK MŰVÉSZNŐ!



HATALMAS a boldogság Szandiéknál! Főleg az Ő korában! Bevállalta és Megtörtént! Özönlenek a gratulációk! ”Most már publikus!” NEM titkolja tovább Szandi! EZZEL a sokat mondó fotóval árulta el a nagy hírt, ami mindekit ledöbbentett!!
HATALMAS a boldogság Szandiéknál! Főleg az Ő korában! Bevállalta és Megtörtént! Özönlenek a gratulációk! ”Most már publikus!” NEM titkolja tovább Szandi! EZZEL a sokat mondó fotóval árulta el a nagy hírt, ami mindekit ledöbbentett!! Szandi és férje már két felnőtt gyerekkel büszkélkedhetnek. Nagyobbik fiuk, Domonkos július 19-én látta meg a napvilágot és éppen ma 18 éves! A gyönyörű babából egy vagány felnőtt lett. Szandi így köszöntötte fiát:" Büszke és boldog Édesanyaként elmondhatom, hogy mától már két gyermekem is felnőtt korba lépett! Domonkos ma reggel 9 órakor 18 éves lett! Édes kisfiam, Isten éltessen sokáig egészségben, sikerekben, boldogságban!"

AKTUÁLIS:

Főoldal