Válassz egy ösvényt, és olvasd el mit ír rólad! Az enyém tökéletesen IGAZ!



Azok szerint, akik az emberi lélek titkainak megfejtésével foglalkoznak, az ösvények különleges, és a tudattalan számára ősi jelentéssel bírnak… Válasz egy ösvényt, amelyen elsőre a legszívesebben végig mennél, és olvasd el a hozzá tartozó leírást! Az alábbi hat gyönyörű ösvényt hoztuk el választási lehetőségként:
1. ösvény
Az első ösvény kiválasztása szép lelkű, szelíd, kicsit talán pesszimista emberre vall, aki szereti hagyományokat. Jó érzés számodra, ha a múltba révedhetsz, viszont nagyon tudsz örülni a kis dolgoknak, és az élet mindennapi eseményeinek! Hajlamos lehetsz ugyanakkor elrejteni az érzelmeidet, és elkerülni a konfliktusokat, hogy az udvarias felszín továbbra is fennmaradjon. Nagy szerencse érkezik az életedbe, ha kedveled a posztot, majd a “sok szerencsét” komment beírása után görgetsz tovább!
2. ösvény
Rendkívül átgondolt és megfontolt vagy, amelyről az esetek többségében helyesnek bizonyuló döntéseid is árulkodnak! Szereted feltárni, hogy mi van a dolgok mögött, és nincs ellenedre a csend, egyedül is remekül eltöltöd az időt. Képes vagy objektíven és racionálisan szemlélni a téged körülvevő világot, kicsit azonban hajlamosabb vagy az introvertált megközelítésre, és arra, hogy mindent egyedül akarj megoldani! Pedig nyugodt energiád, és kiemelkedő intellektusod jó hatással van más emberek együttműködő képességére is! Nagy szerencse érkezik az életedbe, ha kedveled a posztot, majd a “sok szerencsét” komment beírása után görgetsz tovább!
3. ösvény
Jó humorú, kicsit kiszámíthatatlan személyiséggel rendelkezel, imádod az újdonságot, a szenvedélyt. Néha egy kicsit túlzottan drámai vagy, vibráló karaktered sosem nyugszik. Idealista személy vagy, aki mindig és töretlenül hisz a jóban! Ez egyben azt is jelenti, hogy optimistán nézel a jövőbe, ráadásul kellemes energiád és humorod a legtöbb embert lebilincseli! A dolog árnyoldala, hogy a negatív érzelmeidtől annyira tartasz, hogy sokszor meg sem éled őket, csak besöpröd a szőnyeg alá.. Nagy szerencse érkezik az életedbe, ha kedveled a posztot, majd a “sok szerencsét” komment beírása után görgetsz tovább!
4. ösvény
Sztoikus nyugalommal és végtelen türelemmel rendelkező személy vagy, akiből nem hiányzik az alázat és az őszinteség sem. Rendelkezel egy olyan természetes bölcsességgel, amellyel szinte bármit el tudsz fogadni. Bár az ösvény kanyargós, és nem mindig könnyű bevenni a kanyarokat, ezzel a bölcs nyugalommal végül mindig sikerül egyenesbe jönnöd! Sokat taníthatsz másoknak a bölcsességről és az elfogadásról! Nagy szerencse érkezik az életedbe, ha kedveled a posztot, majd a “sok szerencsét” komment beírása után görgetsz tovább!
5. ösvény
Odavagy az újdonságokért, egy bátor és energikus személyiséggel rendelkezel. Szereted a játékot, rendkívül kreatív vagy, és nagy erényed az igazmondás, az egyenesség. A hozzád közel állók feltétlen hűségedre számíthatnak, és a végsőkig megbízhatnak benned. Nem félsz a kihívásoktól, és a nehézségben is azt látod meg, hogy hogyan tudnál gyarapodni általa! Legnagyobb erőd a bátorságod, azonban érdemes lehet a gyengédebb oldaladat is fejlesztened, és engedned, hogy mások azzal is kapcsolódjanak! Nagy szerencse érkezik az életedbe, ha kedveled a posztot, majd a “sok szerencsét” komment beírása után görgetsz tovább!
6. ösvény
Rendkívül mély érzelmekkel rendelkezel, és azokat nem félsz kifejezni! Bár inkább szeretsz egyedül, mint társaságban lenni, de a társaságban is jól boldogulsz, és sokszor úgy érzed, éppen arra lenne szükséged. Őszinte, érzékeny és egyenes jellem vagy, akinek nagy a biztonság iránti igénye. Nagy figyelmet fordítasz arra, hogy környezeted mindig rendben legyen, amellyel mások őszinte megbecsülését is kivívod! Ideje azonban az árnyékból kilépni a fényre, hogy te is ragyogj egy kicsit!Nagy szerencse érkezik az életedbe, ha kedveled a posztot, majd a “sok szerencsét” komment beírása után görgetsz tovább!

AKTUÁLIS:

Főoldal