Most jött a DRÁMAI HÍR! Sajnos a hír igaz.. Aggasztó hír érkezett: Nem bírta feldolgozni egyetlen fia elvesztését.. Borzasztó állapotban van Berki Krisztián édesanyja! Sajnos megtörtént a legrosszabb: - Együttérzésünk a családnak!Most jött a DRÁMAI HÍR! Sajnos a hír igaz.. Aggasztó hír érkezett: Nem bírta feldolgozni egyetlen fia elvesztését.. Borzasztó állapotban van Berki Krisztián édesanyja! Sajnos megtörtént a legrosszabb: A gyász leírhatatlan. Júlia asszony a Tényleg Plusznak mondta el, bárcsak visszahozhatná a fiát, mert egyszerűen nem tud létezni nélküle.
"Egyátalán nem vagyok jól, mert egyszerűen nem akarom elfogadni, hogy nincsen. Nem és nem bírom. Minden percben itt van. Fölébredek tízszer-tizenörször. Állandóan rá gondolok, előttem van. Egyszerűen nem. Nem tudom, mikor lesz ez könnyebb." - sírva mondta Krisztián édesanyja, aki fia sírjához két hét múlva szeretne ellátogatni, mivel fia július elsején töltené be a 42. életévét. "Készülök hozzá, most július elsején lenne 42 éves.
Mindenképpen kimegyek hozzá. Nagyon fáj, annyira fáj, hogy azt el nem tudom mondani. Nem tudom visszahozni, de bár visszatudnám. Felmegyek hozzá, és megmondom neki, hogy jöjjön haza." - mondta sírva Berki Krisztián édesanyja. Forrás: origo.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal