Elkezdődött a temetés! Ezekben a percekben helyezték végső nyugalomra Picike hófehér koporsóban a 4 éves Inezkét.. Megható helyszíni képek: - Isten veled kicsi Angyalka!



Picike hófehér koporsóban helyezték végső nyugalomra a 4 éves Inezkét..Isten veled kicsi Angyalka! Tiszaderzsen végső búcsút vettek Ineztől, a 4 éves kislánytól, akinek az érthetetlen halála az egész országot megrázta. A család kérésére a temetés a sajtó kizárásával zajlott. Úgy tudjuk, nagy tömeg érkezett a Jász-Nagykun-Szolnok megyei falu temetőjébe szombat délután. A rokonok, családtagok körében végső búcsút vettek a kislánytól, akit egy hófehér koporsóban temettek el.
A szülők összetörtek, egymásba borulva zokogtak a szertartáson,írja a blikk.hu A szív megszakad, „Inez elment” – Megszólalt a buszba zárt kislány édesanyja: hiába imádkoztak a gyermekért.. Mint ismeretes, a felfoghatatlan tragédia és a történtek körülményei körül felmerülő kérdések sokasága megrázta az ország közvéleményét. A Tiszaderzsen élő gyermeket reggel felvették a 14-17 fő szállítására alkalmas buszra, hogy a tomajmonostorai oviba eljusson.
Inezt magára hagyták a buszon, senkinek sem tűnt fel a hiánya. Az óvodától mindössze három percnyi sétára vívta nyolc órán keresztül szörnyű tusáját Inez a járműben uralkodó 50 fokos hőségben, mindez mégsem tűnt fel senkinek. Három napon át élt a remény, három napig küzdött Inez szervezete és az orvosok, ám sajnos minden bizakodás szertefoszlott. Az ovibuszon bezárva hagyott kislány a debreceni kórházban elhunyt. A sofőr, aki azt az óvodásokat szállító buszt vezette, pszichiátriai kezelésre szorul, lelkileg összetört a történtek után. A tragédia ügyében a rendőrség eljárást, a busz vezetőjét foglalkoztató önkormányzat pedig belső vizsgálatot indított.

AKTUÁLIS:

Főoldal