Kérlek együttérzésből nyomjatok a ❤️-re! Búcsúzunk! Kedves mindenki, kedves ismerősök.. Mély fájdalommal tudatom, hogy egyetlen szeretett gyermekem a tegnapi nap elhunyt.. Meghalt, mert..



Feladta a harcot a szervezete: Életét vesztette egy kétéves kis angyal. Más gyermekek megsegítésével próbálja életben tartani kétévesen elhunyt gyermeke emlékét az gyászoló édesanya. A 2020 márciusában született NathanTyreman tüdőbetegséggel jött erre a világra, melynek következtében szervezete sosem jutott elegendő oxigénhez – írja a Daily Record.
A gyermeket ápoló kórház orvosainak minden erőfeszítése ellenére a fiú idén májusban, szerető szüleit és megtört testvérét hátrahagyva hunyt el – igaz, a halál pontos részleteit tartalmazó kórboncnoki jelentés még várat magára. A 32 éves, angliai Yarmban élő Cheryl és 31 esztendős férje, Daniel azóta internetes adománygyűjtést indítottak, mellyel fiuk sorstársainak igyekeznek megsegíteni.
Ha szükség volt a fiamra odafenn, hogy jót tegyen, akkor én is jót teszek majd a földön az ő nevében – vallja az asszony.

AKTUÁLIS:

Főoldal