Kérlek együttérzésből nyomjatok a ❤️-re! Minden hazai orvos azt mondta, soha nem fog látni a kisbabánk, amikor Füves Gyuri bácsi EZZEL a zseniális ötlettel állt elő! HÁLÁSAN köszönjük! ISTEN ÁLDJA MEG GYURI BÁCSI!



Drága édes pici kislányunk Lia sajnos vakon született,ami egy hónapos korában már szinte biztossá vált. Kivittük őt Ausztriába is,ahol komoly vizsgálatot végeztek rajta. Időnk sem volt felfogni,hogy ez igaz lehet. Tudjuk,hogy rengeteg látássérült ember van,de talán nem önzőség,hogy magunkra gondoltunk.... Arra,hogy nem láthat minket,a színek világát,stb....
Tudjuk azt is létezik szemüveg,ami valamennyit segíthet,de akkor is nagyon fáj. Ekkor történt meg a csoda.... Megkeresett minket a Bükki Füves ember,Szabó Gyuri bácsi és a következőket mondta: -Drága anyuka! Lehet,hogy az orvosok nem tudtak segíteni, azt is tudjuk,hogy engem sokan kuruzslónak tartanak, de tényekkel tudom alátámasztani,hogy kapta már vissza látását kisgyermek a segítségemmel. Azt hittük kiugrunk bőrünkből örömünkben.
Szemvidítófű,Diófalevél,Fekete áfonya,Goji bogyó és még jó néhány vitaminnal teli gyógynövénnyel kezdte el nála a kúrát. Minden nap imádkozunk,hogy sikerüljön a mi drága kincsünknek meglátnia a felhőket,a zöldellő fákat... Mi pedig a legcsodásabb ragyogó csillagot, az Ő két gyönyörű fekete szemének csillogását. Kérlek Titeket,ha esélyt láttok arra,hogy ez valóban realitás lehet, küldjetek néhány biztató szót!

AKTUÁLIS:

Főoldal