Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a 2 éves pici fiunk a mai napon vízbefulladt! Vízbefulladt, mert..



Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk ,hogy a 2 éves pici fiunk a mai napon vízbefulladt ! Belefulladt a kerti medencébe egy kisgyerek Pilisen. A szörnyű tragédia után figyelmeztet a Magyar Gyermekmentő Alapítvány az otthoni medencék veszélyeire. A tegnapi napon a Pilisre kapott riasztást az alapítvány budapesti egysége, mert egy két éves kislány beleesett a medencébe.
Hosszasan küzdöttek az életéért, de már nem tudták megmenteni. Ugyanezen a napon egy hároméves kisfiút is ki kellett menteni egy balatonszárszói kerti medencéből, mert már lefelé süllyedt a vízben. Őt szerencsére sikerült megmenteni a kiérkező hatóságoknak. „Tapasztalataink szerint a kerti medencés balesetek többnyire akkor történnek, amikor a felnőttek a házban vannak, a gyermekek pedig kihasználva a pillanatnyi figyelmetlenséget, kiszöknek a medencéhez.
Javasoljuk, hogy a kerti medencéket, tavakat kerítsék körbe, vagy fedjék le, amikor használaton kívül vannak, vagy zárják kulcsra a bejárati ajtókat, földszinti ablakokat” – írja a Magyar Gyermekmentő Alapítvány a Facebookon megosztott posztjában.Címlapfotó:illusztráció!

AKTUÁLIS:

Főoldal