EZT KI GONDOLTA VOLNA?! MÁR MÁR KISÉRTETIES A HASONLÓSÁG! KIDERÜLT, KI FOGJA JÁTSZANI A FIATAL ZÁMBÓ JIMMYT AZ RTL KLUB ÚJ SOROZATÁBAN! - Szerintetek jól választottak?!



Azt már eddig is lehetett tudni, hogy Zámbó Jimmyt Nagy Ervin fogja alakítani az RTL Klub új sorozatában. Az még egyelőre nem derült ki, mikortól lesz látható “A Király” című sorozat, de már most rengetegen várják. Természetesen nem csak a már befutott Jimmy életét viszi képernyőre az RTL Klub, hanem az énekes fiatalkori pillanatai is láthatóak lesznek.
Most már az is kiderült, hogy a fiatal Zámbó Jimmyt Olasz Renátó fogja megformálni. Azt, hogy nézett ki valójában Jimmy fiatalon, 1987-ben, ide kattintva tudod megnézni. Renátót leginkább az Aranyélet című sorozatból ismerhetik a nézők, ahol ő játszotta az egyik főszerepet. A fiatal színész így nyilatkozott a készülő sorozatról: “Számomra azért érdekes ez, mert ez egy olyan korszak, amelyről nincsenek archív felvételek, olyan korszak, amit a közönség nem ismer. Mielőtt elolvastam a forgatókönyvet, az volt a prekoncepcióm, hogy az RTL múltidézés, aranyoskodást csinálna.
Aztán rádöbbentem, hogy ez a sorozat nem erről fog szólni, hanem olyan dolgokat fogunk megtudni az életéről, amiket eddig nem. Sok csavar van benne, komplex a történet” – mondta lelkesen az RTL Klub kamerájának Olasz Renátó.

AKTUÁLIS:

Főoldal