Nostradamus rendhagyó jóslata 4 csillagjegyet is érint 2022-ben! EZZEL a 4 csillagjeggyel különleges dolgok történhetnek majd:Nostradamus jóslata 4 csillagjegyet is érint 2022-ben! Igazán különlegeset és elgondolkodtatót jósolt. Nostradamus, a híres jövőbelátó próféta leginkább arról ismert, hogy néhány soros, több száz éves versei tökéletesen leírják napjaink bizonyos eseményeit. Vagyis ékes bizonyítékul szolgálnak arra, hogy ő maga valóban belelátott a jövő időfolyamába, és leírta, mi fog messzemenőkig történni az emberiséggel, és a világunkkal.
Megjósolta szeptember 11-ét, a nagy olajválságot, a gazdasági válságot, és számos eseményt, sokak szerint a 2000-res években történt teljes napfogyatkozást, vagy épp Trump megválasztását. Kevesen tudják, hogy emellett számtalanszor gasztronómiai jóslatokba is bocsátkozott, és csillagjegyeknek jósolt. 2022-ben van 4 csillagjegy, akikkel különleges dolgok történhetnek majd.
Vízöntő: -Nagyon sok mindenen mentél már keresztül eddig az életben.
Sokat küzdöttél, és harcoltál a szakmai elismerés érdekében, és most végre úgy tűnik, hogy megkapod a méltó jutalmat a sok küzdelemért. Egy nagyon jó időszak vár rád. Úgy fogod vonzani magadhoz a pénzt, mint a mágnes. Bármi belefogsz ebbe az évbe, csak nyereségre teszel szert. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Skorpió: -Épp itt az ideje egy kis pozitív változásnak, hiszen annyi stressz, és düh halmozódott fel benned az elmúlt években, hogy most már te is megérdemled a jó dolgokat. Munkában és szerelemben pozitív változás vár rád. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Oroszlán: -A sok rossz dolog után most végre egy nagyon eredményes, és pozitív időszak vár rád. Bármibe is kezdesz, sikeres leszel, és úgy tűnik, eljött az idő, hogy megtaláld a helyed. Szerencse, és siker vár rád, fogadd tárt karokkal életed csodálatos időszakát. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Bak: -Mondj búcsút az idegeskedéssel teli időszakoknak, végre elfelejtheted a sok munkahelyi stresszt is. Eljött a lecsendesedés, és siker ideje, úgy érezheted, hogy azt csinálhatod, amit igazán szeretsz.
Kisebb erőfeszítéssel, de sokkal több pénzt fogsz keresni. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb! Hogy beteljesedik-e a jóslat, azt minden csillagjegy magában fogja érezni, legbelül. Érdemes lesz tehát figyelni a jövőnket

AKTUÁLIS:

Főoldal