Energiaitalokat ivott, meghalt a 14 éves Máté.. Szülei összetörtek a fájdalomtól! A szülők felelőtlensége, hogy a gyerek ihat energia italt.. Máté életével fizetett a szülei felelőtlenségéért! EZ történt pontosan:



Elájult, kifordult a padból, majd meghalt egy 14 éves fiú a hatvani Kossuth Lajos általános iskolában. Nem sokkal az első tanítási óra megkezdése előtt esett le Máté a tanterem padlójára az iskolapadból. Két tanár is megpróbálkozott az újraélesztésével, de a 7.A osztályos gyerek már nem reagált semmire.
Több mentőállomásról is elindult egy-egy rohamkocsi a gyermek segítségére, a mentőautóktól az iskola előtti tér nehezen volt megközelíthető. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a tizennégy éves hatvani fiú újraélesztését a kiérkező mentőegységek emelt szintű beavatkozás keretében vették át. Az ellátásba egy gyermekrohamkocsi orvosa is bekapcsolódott, hosszan küzdöttek a beteg életéért, de sajnos nem lehetett megmenteni a fiút. A halál okát igazságügyi orvos szakértői vizsgálat állapíthatja majd meg.
A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata a Blikk kérdéseire elmondta, az ügyben semmiféle rendőri intézkedés, még terület lezárás, helyszín biztosítás sem történt. A rendőrség tudomása szerint természetes halált halt a gyermek, amit a halál beálltát megállapító helyszíni orvosi szakvélemény is megállapított, így jelenleg sem közigazgatási, sem büntetőjogi eljárás nem indult az ügyben. Ha a boncolás közben kiderülne, a fiú mégsem betegsége miatt vesztette életét a rendőrség is bekapcsolódik a vizsgálatba.

AKTUÁLIS:

Főoldal