ÓRIÁSIT fordul az életük! EZEKNEK a roppant szerencsés csillagjegyeknek nem lesz okuk panaszra anyagiak terén a nyáron!Szűz: Nem a nyaraláson töröd most a fejed, az utazással is várnod kell egy kicsit. A nyár nemigazán kedvez neked. Pénzügyekben légy figyelmes, nagy baj nem lesz, de ne kezdj bele ingatlanügyekbe! Kellemes időben szervezz egy kirándulást, forró nyári hétvégéken, lazíts egyet egy szabadstrandon.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Mérleg: Te vagy az egyik legszerencsésebb anyagilag ezen a nyáron. Rengetegszer adtál másoknak az elmúlt időszakban, és ez nem marad viszonzatlanul. Bár lehet, máshonnan jön a bevételed, mint ahogy számítasz rá. Az is lehet, hogy nem is pénzt kapsz, hanem ajándékba egy utazást! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Skorpió: Idén ne várd el, hogy mások hívjanak meg nyaralni. Most neked kell megtervezni az utazást, és bizony ügyesnek kell lenned, mert szűkre van szabva a pénztárcád. Szükséged lesz a kreativitásodra, és akkor szuper lesz a nyári kikapcsolódás. Az is lehet, hogy teljesen le kell mondani az eredeti tervedről. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Nyilas: Az elmúlt hónapok kemény munkájának eredményét nyár közepén arathatod le. Bizony pénz áll a házhoz, nem is kevés. Okkal örülhetsz az elismerésnek. Megérdemled a pihenést, és a kellemes kikapcsolódást. Lesz miből, bőven!Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Bak: Jól állsz anyagilag, de elképzelhető, hogy becsúszik még egy kis pénz május végén. Nem lesz hiányérzeted a nyáron utazás terén, még tuti belefér egy új bikini, és néhány vágyott ajándék. Tudd, hogy szerencsés vagy, légy hálás azért, amit most is ad az élet! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Vízöntő: Nagyon régóta tervezel egy utazást, ezért áldozatokat is hoztál már. A pénzhoroszkóp azt mutatja, hogy idén valóra válik ez az álmod. Nem baj, ha veszel egy kaparós sorsjegyet, de bármit teszel, a csillagok támogatnak a pénzügyekben. Milyen úton érkezik hozzád a bevétel? Ez legyen meglepetés! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Halak: Határozottan ügyesen tudsz gazdálkodni a pénzzel. Nagyon gondoskodó vagy. A megszokottnál most több bevételed lesz, a nyár kellemes apró meglepetésekkel kecsegtet. Minden jel azt mutatja, hogy eljött az ideje egy luxusnyaralásnak. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

AKTUÁLIS:

Főoldal