BRUTÁLIS DOLGOT MŰVELT FÉRJE TEMETÉSÉN! Az önző férjet egész életében csak a pénz érdekelte.. De a temetésekor a feleség OLYAT tett, amitől elállt az emberek szava...!!



A férfi temetésén, mielőtt a testet a földbe engedték volna, az özvegyasszony az utolsó pillanatban kinyittatta a férj koporsóját, és… Az önző férjet egész életében csak a pénz érdekelte. Annyira imádta vagyonát, hogy végrendeletében kikötötte: minden pénzét tegyék bele a koporsójába és temessék el vele! A feleség istenfélő, kötelességtudó asszony volt, ráadásul férjét is szerette, ezért nem akarta megtagadni a férfi utolsó kérését.
Kisnyugdíjasként azonban a pénzről sem szeretett volna lemondani, sokáig tépelődött hát, mit csináljon. A férfi temetésén, mielőtt a földbe engedték volna, az özvegyasszony az utolsó pillanatban kinyittatta a férj koporsóját, és egy kis dobozkát helyezett bele. A szertartás után odalépett az asszonyhoz az egyik közeli barátnője, és döbbenten kérdezte: – Ugye, nem vagy olyan őrült, hogy tényleg minden pénzt eltemettettél vele?
– Dehogynem – felelte az özvegy. – Teljesítenem kellett a végakaratát, ezért minden vagyonát betettem a bankba, egyetlen számlára. Majd kértem egy bankkártyát a férjem nevére is. Ott van vele lent a földben! Bármikor használhatja, akkor férhet hozzá a pénzéhez, amikor csak akar… Tetszett a történet? Akkor ne felejtsd el megosztani!

AKTUÁLIS:

Főoldal