1 perce érkezett a lesújtó hír! Teljes sokkban az ország: Megrázó hírt közöltek: Elhunyt a 43 éves híradós



1 perce érkezett a lesújtó hír! Teljes sokkban az ország: Megrázó hírt közöltek: Elhunyt a 43 éves híradós! Halála előtt még kérte a tévénézőket, imádkozzanak érte. Aideen Kennedy, az UTV egykori műsorvezetője 43 éves korában, halálos betegséggel vívott harc után elhunyt. A népszerű híradós a héten még képeket osztott meg magáról a közösségi oldalain, amelyen kórházban van, azt azonban nem közölte, milyen betegsége van.
Egy képéhez azonban azt írta, vérátömlesztésen esett át, majd kérte a tévénézőket és a rajongóit, mondjanak el érte egy imát. Egy másik képhez ezt írta: “Isten áldja azokat az embereket, akik vért adnak, túl vagyok a 12. vérátömlesztésem, és nem hiszem el, hogy valaki ilyen kedves és önzetlen.” Pénteken reggel elárulta, hogy “hazamegy meghalni”, a palliatív ellátás segítségével. “A gyerekek tudják.
Ha valaha találkoztok velük, odafigyelnétek rájuk? Ők a legkedvesebb, legaranyosabb, leggondolkodóbb gyerekek”- kérte rajongóitól. A posztra számos híresség és kollégája is válaszolt. “Drága Aideen, nagyon sajnálom, hogy ezt hallom. A szívem megszakad érted. Itt vagyok, ha bármit megtehetek” – írta egy kollégája a tévétől. A címlapkép illusztráció! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal