Az egész ország sírva fakadt. Vallott a sofőr: EZÉRT hagyta a forró buszon a 4 éves kislányt! Isten veled Inez 🙁A Blikk információi szerint a négyéves kislány, Inez szervezete feladta a harcot a kórházban, ahová a hét közepén a bezárt óvodabusz forró poklából került, miután nyolc órán keresztül nem tudott kiszabadulni a járműből. Úgy tudjuk, az életveszélyes állapotban kórházba szállított Inez a mai napon, pénteken elhunyt, nem tudták megmenteni az életét, hiába küzdöttek érte az orvosok.
Mint arról szerdán a Blikk elsőként beszámolt, a kislány közel nyolc órán keresztül tartózkodott az óvodabuszban a tűző napon. Reggel fél nyolctól délután háromig. Inez már eszméletlen volt, amikor rátaláltak. Rögtön mentőhelikopter érkezett hozzá, s legalább egy órán keresztül küzdöttek azért, hogy stabilizálják az állapotát. A kislányt nyolc órára felejtették szerdán a tomajmonostorai óvodabuszban, egyelőre nem tudni, hogy történhetett meg a tragédia.
Aznap a sofőr volt csak a gyerekekkel. A halálese tet a szülők megerősítették a Blikknek. A tények úgy tudja, hogy két nyolcadik osztályos tanuló SZÓLT A SOFŐRNEK, HOGY MÉG A BUSZON VAN EGY GYEREK, DE A FÉRFI TOVÁBBMENT, MAJD LEPARKOLT, ÉS A BUSZBA ZÁRTA A NÉGYÉVES INEZT. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal