DRÁMAI HÍR! Zokogva közölte Vlagyimir Putyin párja, teljesen összetört! Vlagyimir Putyin hirtelen rosszul lett, orvosi ellátásra szorult. Sajnos bekövetkezett a legrosszabb:



Az orosz elnök egészségi állapota a háború kirobbanása óta kiemelt téma - most egy, a Kremlt jól ismerő bennfentes szerint Vlagyimir Putyin hirtelen rosszul lett, orvosi ellátásra szorult. Szédülés, hányinger és gyengeségérzet kapta el Vlagyimir Putyin orosz elnököt egy virtuális megbeszélést követően, azonnali orvosi segítségre szorult - írja a The Sun.
A brit lap egy Telegram-csatornán megjelent posztra hivatkozik, melyet információik szerint a Kreml egyik bennfentese lát el információkkal. A General SVR csatorna posztja szerint az történt, hogy Putyin egy videókonferenciát követően lett rosszul, mikor megpróbált felállni az asztaltól.
Hirtelen szédülni kezdett, hányingere lett és gyengének érezte magát, azonnali orvosi segítségre szorult, sürgős ellátást igényelt - írják a posztban. A Kreml bennfentese emlékeztet arra: Putyin szokásos éves nagy sajtótájékoztatóját, melyen általában nagyjából négy órán át válaszol az orosz állampolgárok kérdéseire, indoklás nélkül bizonytalan időre elhalasztották. Ennek hátterében pedig a poszt szerint az áll:
Hogy orvosai azt javasolták az elnöknek, ne vállaljon most ilyen szereplést, mert nem biztos, hogy végig bírni fogja a terhelést. Ha Putyin állapota stabilizálódik, augusztusban pótolhatják az eseményt. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal