Ő az a 18 éves lány, akit feleségül vett a 78 éves kunhegyesi polgármester!



60 évvel fiatalabb nőt/lányt vett el a hétvégén Szabó András, Kunhegyes fideszes polgármestere – írja a Blikk. A lap fotókat is közölt a nagy napról, megjegyezve, A HELYBÉLI ARA ÉPPEN CSAK BETÖLTÖTTE A 18. ÉLETÉVÉT, DE MÁR VAN EGY 4 ÉVES KISFIA, AKINEK A HELYBÉLIEK TUDOMÁSA SZERINT EGY HARMINCAS ÉVEIBEN JÁRÓ FÉRFI AZ APJA.
Szemmel látható a 60 év korkülönbség. A jelek szerint a lányt nem zavarta a nagy korkülönbség, és igent mondott a 78 éves kormánypárti településvezetőnek. A beszámoló szerint a helyiek felemásan vélekednek az ifjú párról: van, aki nem tudna elképzelni ekkora korkülönbségre épülő párkapcsolatot, de olyanok is akadnak, akik szerint nincs ezzel semmi gond. Szabóval kapcsolatban másvalaki arról beszélt, hogy az előző felesége is sokkal fiatalabb volt, „talán 25 éves, de egy év sem telt el és elváltak”.
A kunhegyesieket egyébként megosztja a különös frigy. A polgármesternél több mint 20 évvel fiatalabb József azt mondta, ő legfeljebb egy negyven éves nővel tudná összekötni az életét, egy 18 éves lány az ő szemében gyereknek számít. A nyolcvanas éveiben járó Juli nénit egyenesen megdöbbentette az esküvő.
Juli néni megrökönyödött az esküvőn, szerintem régen ilyen nem fordulhatott volna elő / Fotó: Fuszek Gábor. - Ez több a soknál, mink negyvenhat évig voltunk együtt a férjemmel, amíg el nem szólította őt a jó Isten, de ilyet nem láttunk, azelőtt ilyesmi nem volt a világban.
- méltatlankodott az idős asszony. Háziné Szabó Andrea viszont nyomban védelmében vette az ifjú házasokat.
Háziné Szabó Andrea (balra) semmi bitrányosat nem lát a frigyben, az ő férje 30 évvel idősebb, unokatestvére, Erika (jobbra) szerint sem minden a kor.
- Na és akkor min van, ha nem egykorúak! Az uram és köztem 30 év különbség van, felneveltünk 3 gyereket. Nem érdekelt akkor sem, akik megszóltak érte, dalia volt a férjem fiatalkorában. A szerelem ha jön, akkor az jön! - szögezte le Andrea.

AKTUÁLIS:

Főoldal