Kedves mindenki, kedves ismerősök... Mély fájdalommal tudatom veletek, hogy a mi 2 éves angyalarcú kislányunk már a Menyországban van.. Tegnap meghalt, mert..



Összeomlottak a szülők: elhunyt 2 éves angyalarcú kislányuk. A rendőrség egyelőre még vizsgálja, mi okozta a családi perpatvart. Az édesanya szíve összetört egyetlen gyermeke elvesztése miatt. Hatalmas vita kerekedett egy család otthonában Maine államban.
Rengeteg a megválaszolatlan kérdés a tragédiával kapcsolatban, de egy azonban biztos: rég megbánták a fiatal felnőttek, hogy ennyire elvetették a sulykot. Adrew Huber-Young kislányával és a testvére társaságában töltötte az idejét. Ám a két férfi olyan szinten összeveszett, hogy fegyvert rántottak egymásra és lövöldözni kezdtek. Még a 2 éves Octavia Huber-Youngra sem voltak tekintettel. A kereszttűzben az angyalarcú kisbabát is eltalálta egy lövedék, ami a halálát okozta. Emellett mindkét férfi megsérült, őket kórházba szállították.
Úgy tudni, az egyik szomszéd hívta ki a rendőrséget, amikor két férfi kiabálására, majd fegyverropogásra figyelt fel. Azt is elárulta, hogy ezután egy nő sikítását is hallani lehetett. A kisgyermek édesanyja, Samantha Higgins a Crime Online-nak elárulta, hogy a két férfit már kiengedték a kórházból. – Csak annyit tudok, hogy tele volt élettel, és mindig szeretett mosolyogni és játszani. Mindig olyan akart lenni, mint a nővére. A rendőrség őrizetbe vette a 19 éves nagybácsit, aki ellen vádat emeltek a kétéves kislány halála miatt. Az állami rendőrség azt közölte, hogy más vádak is folyamatban vannak.

AKTUÁLIS:

Főoldal