MOST ÉRKEZETT: Meg akarták gyilkolni Vlagyimir Putyint! EZ történt pontosan és ÍGY van most az orosz Miniszterelnök! ITT vannak a felkavaró részletek:Kijlo Budanov, az ukrán védelmi minisztérium fő hírszerzési igazgatóságának vezetője azt mondta az Ukrajinszka Pravda ukrán hírportálnak hétfőn, hogy februárban gyilkossági merényletet kíséreltek meg. Vlagyimir Putyin orosz elnök ellen.
Merényletet kíséreltek meg Vlagyimir Putyin orosz elnök ellen – állította az Ukrajinszka Pravda ukrán hírportálnak Kijlo Budanov, az ukrán védelmi minisztérium fő hírszerzési igazgatóságának vezetője hétfőn. A hírlapnak adott interjúban Budanov azt mondta, hogy a merényletkísérlet Oroszország februári inváziója után történt. Ez történt: A hírszerzési vezető elmondása szerint Vlagyimir Putyint a Fekete-tenger és a Kaszpi-tenger között fekvő kaukázusi régió képviselői támadták meg. Mint fogalmazott:
Volt egy merényletkísérlet Putyin ellen. Nem is olyan rég állítólag még a Kaukázus képviselői is megtámadták. A férfi kiemelte: az általa említett információ „nem nyilvános”, és bár „teljesen sikertelen volt, ettől függetlenül valóban megtörtént”. Az eset körülbelül két hónappal ezelőtt történt, azonban bizonyítékot eddig nem mutatott be a minisztérium. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal