JAJ NE! Berki Kriszitán halála után már csak ez hiányzott.. SZÖRNYŰ HÍR érkezett Berki Mazsiról!! NEM tudta megemészteni férje halálát és EZT tette fájdalmában: - Mindenki aggódik az összetört özvegyért!



Berki Mazsi brutálisan lefogyott, mindenki nagyon aggódik az összetört özvegyért! Berki Mazsi még mindig nem tért magához. Csütörtökön lesz Berki Krisztián temetése a Farkasréti temetőben. A médiaszemélyiség özvegye, Mazsi azt kérte a gyászolóktól, hogy mindenki fehér ruhába érkezzen, ezzel is teljesítve Krisztián kívánságát.
„Krisztián egyszer azt mondta, ha vele valami történne, ne gyászolja őt senki, legyenek fehérben a temetésén. Ezért dönthetett úgy Mazsi, hogy ezt kéri a temetésen résztvevőktől. Természetesen én is fehéret viselek majd” – nyilatkozott a Blikk-nek Berki Krisztián édesanyja. Júlia asszony azt is elmondta, hogy fia ugyan el lesz hamvasztva, de nem urnában, hanem koporsóban fogják elhelyezni. Krisztián özvegye, Mazsi teljesen összetört a gyász miatt.
Mint azt a gyászoló édesanya egyik közeli ismerőse elárulta, Mazsi még mindig nem tért magához a tragédia okozta sokkból, és brutálisan le is fogyott. „Rettentően sokat fogyott. Eleve vékony volt, de most két ruhamérettel soványabb. A kicsi és a családja tartja benne a lelket, hisz a kis Emma számára az élet nem állt meg. Szinte mindenkitől, még a barátaitól is elzárkózik, remélhetőleg a szertartás után nyit egy kicsit, bár azt mondta, leginkább a munkába menekül majd, hogy ne kelljen állandóan Krisztián halálára gondolni”.

AKTUÁLIS:

Főoldal