A magyarok túlnyomó TÖBBSÉGE úgy gondolja, Kádár idejében EZÉRT éltünk sokkal JOBBAN, mint most! Részletek a cikkben! - Szerinted Ez igaz lehet?


A magyarok többsége úgy gondolja Kádár idejében jobban éltünk mint most! Ti is hasonlóan gondoljátok? (Mi nem foglalunk állást, mert ez NEM politikai cikk!)
A világ nagyon sokat változott az elmúlt 50 évben. 1967-ben még javában tartott a hidegháború, az Egyesült Államokban gyakoriak voltak a zavargások, dúlt a vietnámi háború, de Izrael is kénytelen volt megküzdeni arab szomszédjaival a hatnapos háború során. Más volt az emberek hétköznapi élete is. A Pew Research Center által nemrég elvégzett kutatás arra kereste a választ, hogy az egyes országokban jobb-e az élet, mint 50 éve - írja a napicsart.blog.hu.
A kutatásban 43 ezer ember vett részt 38 országban. A kutatásban többek között Magyarország is részt vett. Az eredmények az mutatják, hogy a magyarok 39%-a mondja, rosszabbul élünk mint 1967-ben, és csak 32%-a mondja, hogy jobban. - Nektek mi a véleményetek erről? Írjátok meg kommentben!

AKTUÁLIS:

Főoldal