TRAGÉDIA! Megszakad a szív: Úgy elszálltak a gázárak, hogy ez az anyuka már nem tudja fűteni halálos beteg kislányának a szobáját. Sajnos a kislány emiatt... - Kérjük olvassátok el az édesanya segítségkérő sorait:


Egy súlyos betegségben szenvedő kislány édesanyja nem tud fűteni, olyan magasan vannak a gázárak. Az anyukáról és elkeserítő történetükről a Mirror című lap közölt cikket, melyben azt írják: a család már a nagybeteg hétéves lány szobáját sem tudja kifűteni.
A gyermeknél körülbelül egy éve diagnosztizáltak agydaganatot. A harmincöt éves édesanya mindent megtesz azért, hogy lánya állapota ne romoljon rohamosan, elmondta, hogy már fával fűtöttek az utóbbi napokban, hogy ne fázzon a lány, takarókat próbált melegíteni, de nehezen küzdöttek meg a hideggel. Egekbe szöktek az árak, kénytelenek voltunk kikapcsolni a fűtést – mondta kétségbeesve.
A korábban egészséges és életvidám kislány betegsége előrehaladott stádiumban van, nagyon nehéz kezelni. Mozogni sem tud már, szavakat sem tud kiejteni, infúzión keresztül jut csak tápanyaghoz. Az orvosok szerint a kislánynak már csak pár napja van hátra, így most az otthonában van szüleivel és testvéreivel, hogy az utolsó napokban szerettei vegyék körül. Az édesanya szíve megszakad, amiért nem tud olyan légkört teremteni, amelyet kislánya megérdemelne. ”
Anasztázia színesen énekelt és táncolt, boldog gyermekként ismerték ők, az iskolában is ügyes volt, rengeteg barát vette őt körül, a diagnózis sokkhatásként ért bennünket, napról napra épült lefelé” – emlékezett vissza szomorúan az anyuka, majd hozzátette, “Minden egyes nap egy rémálom, borzasztó azt figyelni, hogy lélegzik-e még a lányom.”

AKTUÁLIS:

Főoldal