Néhány perccel ezelőtt megtörtént maga a CSODA: Megszületett Zsuzsanna 20. gyermeke, egészséges kisfiúnak adott életet!! Figyeljék a piciről és a nagy családról készült képeket, nem mindennapi!! FOTÓK:

Hatalmas boldogság és csoda köszöntött be az Angliában élő Radford Zsuzsanna és családja életébe, ugyanis órákkal ezelőtt megszületett a 20. gyermeke. Az egészséges kisfiú 3258gramm és 52 centiméterrel látta meg a napvilágot. A 42 éves nőnek megszületett a 20. gyermeke is! Kívánunk nekik egészséget és boldogságot.
Ez a család Angliában él, és most már 20 gyermeke van. A közelmúltban Zsuzsanna Radford huszadszor is anya lett. A pár egy fiúval lett gazdagabb, akit Archie-nak kereszteltek. Zsuzsanna azt mondja, hogy elfáradt, és nem akar már több gyermeket.

Érdekes, hogy 14 éves korában született a nő első gyermeke. A pár házasságot is kötött, miután Zsuzsanna elérte a házasságkötéshez, a törvény által megállapított legfiatalabb kor. A legidősebb lányuknak már van saját gyermeke is. A pár azt mondja, hogy kezdetben három gyermeket akartak, de később rájöttek, hogy a hatalmas család nagyszerű. Boldogságot és egészséget kívánunk nekik! Figyeljék lentebb a nagy családról készült képeket, nem mindennapi!

AKTUÁLIS:

Főoldal