DRÁMAI hír! ALIG pár perce érkezett a szomorú hír! Márki-Zay Péterről van szó!! Az egész országot megrázta a tragikus hír..!


Szomorú hírek jöttek Márki-Zay Péterről! A választási kudarc, illetve a szövetségeseitől is kapott kritikák után a baloldal miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter úgy döntött, nem lesz tovább parlamenti képviselő, helyette Hódmezővásárhelyre összpontosít. Márki-Zay a Facebook-oldalán hosszas bejegyzésben ecseteli, mi történik majd a választások után a kétharmadot szerzett Fidesz vezetésével.
„Hosszas mérlegelés után úgy döntöttem, nem ülök be a parlamentbe – nekem most Vásárhelyen kell megvédenem a vásárhelyi gyerekeket attól, hogy a Fidesz elvigye őket golyófogónak Ukrajnába, köztük négy, még csak nem is katona fiaimat. Orbán Viktor ugyanis számtalanszor bebizonyította, hogy amivel bennünket minden alap nélkül vádol, azt saját maga rendre megteszi: évente 40-50 ezer migránst telepít hazánkba a távozó magyarok pótlására, a teszteknél már fizetőssé tette az egészségügyet, a magánosításra máris százmilliókat költött. Vasárnap már azt sem tagadta, hogy meg akarja szüntetni a rezsicsökkentést.” Hozzátette: a választás eredménye akkor sem lett volna legitim, ha ők nyernek. A választók jelentős részét ugyanis teljesen félretájékoztatta az egyoldalú, hazug propagandagépezet. Ezután Márki-Zay támadásba ment át:
Szerinte védtelenek voltak a Fidesz hazugságaival szemben: a választók tényleg elhitték a sorkatonaságba szerelmes, még a kórházakba is katonákat küldő Orbán a béke garanciája, míg az ellenzék ki sem képzett fiatalokat küldene meghalni Ukrajnába. „Ma már a Fidesz propagandagépezete a fehérről is képes elhitetni, hogy fekete, egy jobboldali, hétgyermekes, vidéki, keresztény polgármesterről, hogy Gyurcsány embere, hogy utálja a vidékieket, valamint, hogy a saját gyermekeit is elküldené meghalni egy idegen háborúba.. Ebben a helyzetben még a látszatát sem szeretném fenntartani annak, hogy Magyarország egy parlamentáris demokrácia, ahol a parlamentben az ellenzék bármit is elérhet, ezért nem ülök be a listavezetőként megszerzett helyemre. Az átjelentkezett szavazókkal együtt valószínűleg megfordul Lázár János néhány szavazatos előnye a városon belül, de Hódmezővásárhely polgármestereként így is az a legfontosabb feladatom most, hogy szeretett városom bizalmát megerősítsem, megőrizzem a korrupció- és politikamentes városvezetést, a felelős gazdálkodást, és teljesítsem ígéreteim fennmaradó részét. Vidéki polgármesterként sem fogom azonban magára hagyni azt a 106 hőst, aki a választáson elindult, ahogy az előválasztás jelöltjeit sem, a 27 ezer szavazatszámlálót, a több százezer fiatalt, a milliós roma közösséget és a kétmillió ellenzékit.
Ebben a rendszerben bebizonyosodott, hogy választásokon nem lehetett leváltani a Fideszt – de ez semmit nem vesz el abból a dicsőségből, hogy egy hősies küzdelemben magyarok százezrei küzdöttek velünk aktívan egy becsületes, nyugati elkötelezettségű, emelkedő Magyarországért. Továbbra is felelősséget érzek azért, hogy ez a közösség együtt maradjon, és hazafias ellenállókként mindannyian küzdjünk a korrupció és az önkény ellen. Szent célunk adjon erőt nekünk. Találjuk ki együtt, hogyan védjük meg egymást. Nekünk, akik tiszta lelkiismerettel megtettünk mindent egy becsületes, tisztességes országért, most sem szabad feladnunk ezt a történelmi küzdelmet. Tartsunk ki egymás mellett, nyújtsunk vigaszt a csüggedőknek, álljunk ki az üldözöttekért. Isten óvja Magyarországot!” - Blikk.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal