MOST ÉRKEZETT: Berki Krisztián sokkoló vallomása. Sajnos NAGY A BAJ! Ebben a súlyos betegségben szenved:


MOST ÉRKEZETT: Berki Krisztián sokkoló vallomása – ebben a betegségben szenved: Berki orvosaival már dolgozik a probléma megoldásán. Az izomceleb mindent megtesz annak érdekében, hogy megússza a gyógyszeres kezelést. Váratlan bejelentést tett közösségi oldalán Berki Krisztián:
Az elmúlt hetekben teljesen átszellemült, már-már spirituálisnak nevezhető életforma felé forduló celeb ugyanis elárulta, hogy magas vérnyomástól szenved.Krisztián vélhetően szüleitől örökölte a sokakat sújtó betegséget, amire kiemelt figyelmet fordít, gyógyszeres kezelésnek azonban nem akarja alávetni magát. Annak érdekében, hogy ezt elkerülje, újra kardiózni kezdett, az endokrinológusából és kardiológusából álló orvosi csapatával pedig minden olyan lehetséges opciót figyelembe vesznek, mely gyógyszerek nélkül is hatásos gyógymódot biztosíthat a családapa számára.
“Az van, hogy az a népszerű, közismert, menedzserek körében nagyon népszerű betegség, a magas vérnyomás engem is elért. Olyannyira, hogy a múlt héten voltam terheléses vizsgálaton, kardiológusnál, – most már egy éven belül másodszor – vérvételen és ezeket az eredményeket az endokrinológusommal kielemezzük közösen. Az is biztos ugye, hogy 6-8 hete teljesen más útra léptem. Szeretnék a természetesség útján maradni, és ami gyógyszer nélkül kezelhető, azt kezelni” – vallotta be egyik legújabb posztjában Berki.
Berki Krisztiánnál súlyos következményei lettek annak, hogy szteroidokat használt. Bevallotta, testépítőként szteroidozott, elmondta, milyen hatásai lettek ennek az egészségére. Berki Krisztián szerepelt a Miben hiszel? című YouTube-műsorban Varga Viktorral. Az immár kétszeres apuka az alább megtekinthető, egyórás videóban említi, hogy annak idején testépítő volt, szteroidozott és emiatt nem lehetett gyereke.

AKTUÁLIS:

Főoldal