NA NE! EZ hihetetlen! MÁR ŐK IS?!! Újabb híres sztárpár válik, durva az oka! Most jelentették be a hírt! Összetörtek a rajongók: Erre senki sem volt felkészülve:


A színész nemrégiben a közösségi oldalán osztott meg egy ködös posztot, amelyből a rajongók azt sejtik, hogy véget ért kapcsolata a táncművésszel. Nagy arról ír, hogy az utóbbi időben elveszítette önmagát, kétségek s bizonytalanság gyötörte, egyedül volt, s egyedül akarta megoldani a problémáit is.
De mi lehet az oka a kiírásnak, valamint hogy szinte soha nem jelentek meg Juliskával közösen eseményeken, s közös képek sem kerülnek ki a közösségi oldalaikra? Juliska és férje, Sánta László házassága 2020 őszén futott zátonyra, pár hónappal később a táncművész már Nagy Balázs oldalán jelent meg az RTL Reggeliben, ahol vállalták kapcsolatukat. Ám tavaly ősszel, a Survivor című túlélőshow után Juliska így nyilatkozott lapunknak gyermeke édesapjával való kapcsolatáról:
– Azt gondoltam, ha hazajövök, szeretném újra megpróbálni… Megmenteni a házasságomat, hogy ismét családban élhessünk. Aztán szembesültem a rideg valósággal, hogy mi minden történt, amíg én távol voltam. Lacival már nem vagyunk együtt, de nagyon fontos ember az életemben, ráadásul a gyermekünk örökre összeköt minket – monda korábban Juliska. Talán nem véletlen, hogy a válófélben lévő táncművész és Nagy Balázs nem osztottak meg kapcsolatukról semmit, hiszen egy ideje azt sem lehetett tudni, hogy egy párt alkotnak-e még.
– Úgy tudom, már véget ért a kapcsolatuk. Egy ideje már lehetett gond, hiszen egyáltalán nem beszéltek a kapcsolatukrol, a magánéletükről – mondta lapunknak a pár egyik ismerőse. Kerestük Juliskát, de nem kívánt nyilatkozni, míg Nagy Balázst lapzártánkig nem értük el.

AKTUÁLIS:

Főoldal