Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatom veletek, hogy a szemem fénye, az én édes kisbabám mindössze 19 naposan váratlanul a Menyországba távozott.. Itt hagyott engem, mert.. - Kérlek olvassátok el a soraim:


Amikor a kisded nem akart enni, nyugtalan és nyűgös lett, a szülei tudták, hogy valami nincs rendben. Mindössze 19 napos korában a kisfiú sírni kezdett, és belázasodott. Március elején érkezett meg a kis csöppség a családba, hosszú próbálkozás után.
Az egész rokonság nagyon várta őt. Néhány nappal a születése után megváltozott a kedve, nem akart többet enni. A kicsi láza miatt a szülők Craig Pollard (37) és Sarah Doolin (34) aggódva a segélyhívót hívták, azt mondták hamarosan érkezik a mentő. Viszont több mint egy óra várakozás után, inkább maguk indultak útnak a kórházba. Mire beérte a picike színe falfehérre változott, és foltok jelentek meg a kis testén.
„Azt mondták, ha várunk fél órát, otthon meghalt volna.” Ezrah-t kezdetben a kórházban kezelték, majd a Bristoli Gyermekkórházba szállították, ahol vérmérgezést és agyhártyagyulladást diagnosztizáltak nála a B csoportos Streptococcus (GBS vagy Strep B) következtében. Az orvosok nagy erőfeszítései ellenére Ezrah március 25-én elhunyt, miután visszafordíthatatlan agysérülést szenvedett. Mi az a Strep B, és melyek azok a tünetek, amelyeket tudnia kell? A B csoportú Streptococcus vagy GBS nem ritka felnőtteknél, és 20-40 százalékunkat érinti.
Az állapot bonyolulttá válik, ha az emberek egy bizonyos csoportját érinti, amelyek a következők: Idősek, vagy nagyon betegek, mert ismétlődő vagy súlyos fertőzéseket okozhat Terhes nők, mivel átterjedhet a babára. Fiatal babák, mert ez hihetetlenül megbetegítheti. Az újszülötteknél a tünetek általában nagyon korán, a születés utáni első 24 órában jelentkeznek.

AKTUÁLIS:

Főoldal