Megszakad a szív! A szülők utoljára átölelik kislányukat, aki közben a karjukban elhunyt.. Meghalt, mert.. - EZEK a képek az egész világot meghatják:Zoey Catherine Daggett, egy ötéves kislány aki tele volt élettel, szerdán meghalt agydaganat követkzetében. Most a szülők életének utolsó napjain készült képeket teszik közzé és ezek a felvételek nagy vihart kavartak az interneten. Zoeyt három éves korába diagnosztizálátk agytumorral, azelőtt olyan volt mint egy energiagolyó - mindig energikus és vidám kislány volt.
A szülők látták, hogy a kislány furcsán viselkedik és aztán észrevették, hogy egyre több mindent kiejt a kezéből írta a CBS8. A kislánnyal elementek a kórházba és ott szörnyű hírt közöltek velük az orvosok - a fiatal gyermeknek agydaganata volt. Az évek során a család kitartó volt és erős, megbirkóztak minden nehézséggel a kezelések során. De az utóbbi időben a gyermek már szinte alig reagált a sugárterápisás kezelésrekre. A szülők ekkor már tudták, hogy nincs sok idejük hátra és minden kedves családtagot és ismerőst meghívtak, hogy még utoljára láthassák a kislányt.
Joey az utolsó pillanatig energiuks és kedves gyermek volt, mindenkivel jól kijött. Július 4.-én azonban elérkezett az a nap, amikor a kislány teste feladta a harcot. Bekapcsolták a tv-t és Harry Potter filmet néztek. Együtt ültek a kanapén amikor a kislány szíve megállt. –Két teljes évünk volt, hogy felkészüljünk erre, de azt hiszem ez képtelenség, erre nem lehet felkészülni, mondta Zoey édesanyja Caseby Daggett a CBS8-nak. Néhány órával azelőtt a növér megkérdezte, csináljon -e róluk képet. Az anya először nem tudott válaszolni de aztán mégis beleegyezett. – Nagyon sok családot láttam már, akik nem voltak biztosak abban, hogy ezt a percet meg akarják majd osztani bárkivel is. De aztán később arra gondotlak, hogy valóban jó, ha van egy kép ami majd emlékezteti őket ezekre a percekre, - mondta a hölgy a Daily Mail-nek.
A család reméli, hogy a kislány emlékére létrehozott oldal, melynek neve Zoey's Light majd inspriálja a szülőket arra, hogy segítsenek beteg vagy bajba jutott embertásaikon. – Ő egy olyan kis lény volt, aki mindnig mindenütt a boldogságot hordozta magával, mondta a kislány édesanyja. Zoey története és a családról készült képek az egész világot meghatották!

AKTUÁLIS:

Főoldal