A fiatal feleségem EZT a képet küldte nekem Messengeren, amikor megláttam azonnal eldöntöttem: ELVÁLOK!! - Kérem segítsenek megerősíteni, önök szerint jó döntést hoztam??!



A férj szó nélkül válópert indított, mikor felesége elküldte neki ezt az ártatlannak tűnő fényképet: te kiszúrod, hogy mit vett észre rajta? Az interneten gyorsan terjed ez az érdekes eset: tegyük hozzá, nem is véletlenül! A férj (John) pár napra üzleti útra ment, és a feleségével (Mary) telefonon, illetve videóchaten tartották a kapcsolatot, és emellett képeket is küldtek egymásnak.
Amikor azonban John hazaért, nem is szólt Mary-hez, csak összepakolt, és pár napon belül minden előzetes figyelmeztetés nélkül a bíróságon benyújtotta a válókeresetet is. Amikor a bíró arról kérdezte, hogy miért akar elválni, csak ezt a fényképet tolta a bíró orra alá. Az alaposan megnézte, aztán pedig megértése jeléül biccentett: Te észreveszed, hogy mi lehetett a válóok a fényképen? Nézd meg alaposan, és ha nem találod meg, legörgetve megmutatjuk neked a megoldást:

AKTUÁLIS:

Főoldal