Bochkor Gábor kíméletlenül beszólt és megalázta a telt, kövér magyar nőket. "A kövér nők méltatlanok arra is, hogy.." FIGYELJÉK mit mondott: - Ti mit gondoltok erről?



“Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, az méltatlanná válik arra, hogy szeressék.” – ezek Bochkor Gábor szavai, amik a Music FM reggeli műsorában hangoztak el. Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban… nos, ha csak ezt az egy mondatot mondtad volna, most nem vagyunk rosszban. De te folytattad.
Vannak ilyen nők a környezetemben, sőt és most kapaszkodjatok meg, talán még én is átestem hasonlón. Az első babánk elvesztése után én is hosszú hetekig ki sem dugtam az orromat az ágyból, play stationnal játszottam és mint egy zombi, gyászoltam. Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban… nos, igen. Van egy kulcsszó: a párkapcsolat. A tény, hogy van egy párod. A párod, aki neked is a legjobbat akarja, így ha ilyesmit lát, érez, tapasztal, egy dolgot tehet, hogy ez a folyamat visszaforduljon vagy elmúljon. Megrendíthetetlenül kell szeressen, jóban-rosszban, tudod… Mert ha szeret, akkor ez a folyamat oltári klasszul visszafordul.
Én szeretve voltam. Fél évvel a gyász, a vetélés, a bezárkózás, a suhanás a depresszió felé kínok után úgy álltam a saját esküvőmön Férjjel, mint egy királynő. És képzeld el, kedves Bochkor Gábor, ez a királynő azóta is kövér. A vetélése után egy évvel terhes lett, veszélyeztetett terhes, hormonokat kapott, alig evett, de akkora lett, mint egy bálna. És szült egy négykilós kislányt. Rá három évvel pedig egy négykilós kisfiút. És a királylány azóta sem modellalkat. Sőt. De nem hiszed el, szépen fel tud öltözni, mosolyog mindig, mint a vadalma, anyukája két gyereknek, sikeres a munkáiban és az a férfi, aki őt királynőként elvette, a mai napig úgy tekint rá. És nem csak szavakkal, de tettekkel. Na, ez a nem semmi. Jóban-rosszban, tudod, de hol itt a rossz? Hogy nem zörög a csontom? Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban… nos, ha csak ezt az egy mondatot mondtad volna, most nem vagyunk rosszban. De te folytattad.
Ami a legbőszítőbb, hogy konkrét személlyel kapcsolatban volt ez a véleményed. Neked konkrétan ezzel a hölggyel volt bajod. Ezzel folytattad a mondandódat: “Olyan ez a nő, mint egy hirdetőoszlop, amit elvittek innen Budapestről – mutatta be Bochkor a nagyközönségnek Pierce Brosnan feleségét. – Ez a bűbáj férfi azt írja a képek alá, hogy kövéren és soványan, mindenhogy szeretem őt. Pedig a felesége képét nézve arra gondolok, hogy mintha nem ugyanez az ember lenne. És tudom, hogy most rengetegen fel fognak háborodni, de muszáj beszélni azokról, akik egyszerűen nem figyelnek oda magukra. Aki ennyit hízik, az külsőre is méltatlan lesz a partneréhez, mert leszarja a párkapcsolatot.” Értem… “Aki ennyit hízik, az külsőre is méltatlan lesz a partneréhez…” – a fenti hölgy, Keely ennyit hízott, igen. Szült két gyereket, igen. Huszonkettő éve alkotnak egy párt Brosnannel. Huszonkettő éve. Ebből 19 éve ez a nő már ekkora, mert akkor született első közös fiuk, Dylan. Kedves Gábor, te tényleg egy elhanyagolt hirdetőoszlopot látsz? És nem egy nőt, egy anyát, aki annyira gyönyörű, élettel teli, hogy immár huszonkét éve rajong érte egy olyan pasi, aki után pár millió nő pisil cikkcakkban az egész világon?
Leszarja a párkapcsolatot az a nő, aki fényévekkel tovább van már együtt szerelemben, mint te valaha voltál bármelyik nőddel? Méltatlan a partneréhez, mert feleség lett, anya lett és erős, családi bástyaként áll a világhírű férje mögött? Mondd, Gábor, nem képzavar ez? Ugyan hívd már fel Piercet és mondd el neki, hogy haladéktalanul hagyja ott a feleségét és kezdjen kavarni valami huszonkét éves, zörgő csontú modellel, mert ez a nő méltatlan rá. Azért mert te ezt mondod? A cikk 2016. feb 12.-én jelent meg. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal