SAJNOS ITT A VÉGE! Szívszaggatóan nehéz döntést hozott meg Rúzsa Magdi, de sajnos nem bírja tovább! Magdi sírva, könnyek között mondta ki a végét:


SAJNOS ITT A VÉGE! Nehéz döntést hozott meg Rúzsa Magdi, de sajnos nem bírja tovább! Magdi mondta ki a végét. Eltűnt a kommentelés lehetősége Rúzsa Magdi egyik legnézettebb Instagram-posztja alól, mely oly közel állt a szívéhez, ezért is volt nagyon nehéz a döntése. A fotót egy különleges esemény alkalmából töltötte fel:
Maga Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke gratulált gyermekei születéséhez. Csodás kék bársonyos köszöntés kapott Rúzsa Magdi, melyet meg is mutatott Instagram-oldalán. Orbán Viktor írta, aki így köszöntötte a már háromgyermekes édesanyát: "Tisztelt Rúzsa Magdi! A családtervezések sokan indulnak neki azzal a nagyratörő tervvel, hogy majd szép sorjában három csöppséget szeretnének fölnevelni, hiszen minél több a gyermek, annál nagyobb a boldogság.
A háromszoros öröm természetesen ugyanennyi nehézséggel is jár, de a Jóisten mindig éppen akkora feladatot ad nekünk, amekkorával meg tudunk birkózni, ezért biztos vagyok abban, hogy Ön édesanyaként is éppúgy helyt fog állni, mint a zenei életben. Engedje meg, hogy a kis Lujza, Keve és Zalán érkezése alkalmából szívből gratuláljak, valamint jó egészséget kívánjak a család minden tagjának" Megtisztelő köszöntés érkezett hozzánk- írta akkor Magdi, de hogy követői mit szóltak ehhez, azt sajnos már nem tudhatjuk meg.
Gyakran előfordul, hogy ha egy ismert politikus gratulál egy hírességnek, az indulatokat szít a kommentelők körében, legyen bármelyik oldal képviselője, támogatója az illető. Szerinted most is ez történt, vagy Magdi csak megelőzésképpen tiltotta le a hozzászólás lehetőségét? Oszd meg velünk a véleményedet kommentben! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal