MOST ÉRKEZETT: Putyin rendkívüli bejelentést tett!! OLYAT mondott amitől megfagy a vér az emberben:


MOST ÉRKEZETT: Putyin rendkívüli bejelentést tett – olyat mondott amitől megfagy a vér az emberben. Putyin: A repüléstilalmi zónát alkalmazók hadviselő féllé válnak.
Vlagyimir Putyin orosz elnök szombaton kijelentette, hogy Oroszország hadviselő félként tekintene azokra az országokra, amelyek részt vennének az Ukrajna fölötti repüléstilalmi zóna kialakításában és fenntartásában. A február 24. óta orosz támadás alatt álló Ukrajna szeretné elérni, hogy a Nyugat létesítsen repüléstilalmi zónát, a NATO azonban – mint Jens Stoltenberg főtitkár pénteken is megerősítette – ezt a kérést egyelőre elutasítja.
Az Aeroflot orosz állami légitársaság alkalmazottaival televíziókamerák előtt beszélgetve Vlagyimir Putyin azt mondta: A nyugati országok által Oroszország ellen hozott szankciók is nagyon közel állnak egy háborús deklarációhoz.” Az elnök megismételte, hogy Moszkvának meg kell védenie az oroszokat Kelet-Ukrajnában, Ukrajnát meg kell fosztani fegyvereitől és „nácimentessé” kell tenni.
Továbbá el kell érni azt is, hogy státusza katonailag semleges legyen. Vlagyimir Putyin orosz elnök szerint az Oroszország elleni nyugati szankciók hadüzenettel érnek fel – írja a The Guardian a Reuters hírügynökség információja alapján.

AKTUÁLIS:

Főoldal