VÉGRE! VÉGRE! Itt a háború vége?! A BÉKE első jele! ITT a Kreml legújabb HIVATALOS bejelentése! EKKOR lehet vége a háborúnak!! Putyin olyat üzent a világnak, amire SENKI nem volt felkészülve:


Kész delegációt küldeni Minszkbe Vlagyimir Putyin orosz elnök az Ukrajnával folytatandó tárgyalásra - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője pénteken Moszkvában.
- Mint tudják, Ukrajna elnöke (Volodimir) Zelenszkij ma kijelentette, hogy kész tárgyalni Ukrajna semleges státuszáról. Vlagyimir Putyin orosz elnök kezdetben azt mondta, hogy a különleges hadművelet célja a Luhanszki és a Donyecki Népköztársaság segítése, többek között Ukrajna demilitarizálásával és nácitlanításával. És ez a semleges státusz szerves részét képezi - mondta Peszkov.
- Ebben az összefüggésben Vlagyimir Putyin, válaszul Zelenszkij javaslatára kész Minszkbe küldeni egy újabb orosz delegációt a védelmi minisztérium, a külügyminisztérium és az elnöki adminisztráció képviselőinek szintjén, hogy a lehetséges és mihamarabbi békéről tárgyaljon az ukrán delegációval- tette hozzá.

AKTUÁLIS:

Főoldal