MOST ÉRKEZETT: Eltűnt vagy elrabolták Putyin kislányát! Oroszország első emberének éveken át eltitkolt gyermeke eltűnt! Ez már nem játék, mit tehet mindenerről szegény kislány?! ÍGY néz ki pontosan:


Oroszország első emberének éveken át eltitkolt gyermeke eltűnt a nyilvánosság elől. Ahogy arról korábban a Blikk is beszámolt, Vlagyimir Putyin 17 éven át rejtegette szeretőjétől, Szvetlana Krivonogihaltól született gyermekét, ám féltve őrzött titka 2020-ban nyilvánosságra került.
Az Elizabeta Vlagyimirovna Krivonogih névre keresztelt lánynak, aki a leleplezését követően hatalmas népszerűségre tett szert – jelenleg 84 000 követővel rendelkezik az Instagramon –, lassan öt hónapja nyoma veszett. A legtöbben pedig azon az állásponton vannak, hogy az édesapja még őt is képes volt elvágni a külvilágtól, ezzel teljesen elhallgattatva a 18 esztendős diáklányt,írja a blikk.hu.
Az orosz elnök lánya a Daily Mail információi szerint vélhetően egy szibériai luxus hi-tech bunkerben tartózkodik, amelyet egy esetleges nukleáris háború esetére terveztek, és amelybe Putyin a legközelebbi hozzátartozóit rejtette el, még jóval a harcok megkezdése előtt. Az Ukrajna ellen indított háború azonban nem csak Putyinra zúdította a népharagot, a gyűlölködő üzenetekből ugyanis Elizabetának is jócskán kijut jelenleg is aktív közösségi oldalán, amelyen keresztül számtalan sokkoló írás érkezett hozzá.
„Amíg Ukrajnában zajlik az invázió, te egy bunkerben ülsz? Mint egy patkány?” – szegezték neki a kérdést a fiatal lánynak, akit hónapok óta tartó eltűnése ellenére egy „gyilkos”, „háborús bűnös”, „pszichopata” gyerekének is neveztek a kommentekben,írja a blikk.hu Elizabeta Vlagyimirovna Krivonogih eddig egyetlen fotóján sem mutatta meg teljesen az arcát:

AKTUÁLIS:

Főoldal