Tragikus hír érkezett! Megtörtént a legrosszabb… Most jött a bejelentés Csisztu Zsuzsáról! Sajnos elhunyt…


Fájdalmas veszteség érte Csisztu Zsuzsát! Nemrég még jó barátját, Csollány Szilvesztert gyászolta Csisztu Zsuzsa, most újabb veszteség érte… Csisztu Zsuzsa az Instagram-oldalán osztotta meg a szomorú hírt, újabb – számára fontos – személyt veszített el, és sajnos nem is akárkit:
Január végén Csollány Szilveszter hunyt el, most pedig korábbi edzője, akinek nagyon sokat köszönhet a tornászeredményei kapcsán. Hihetetlen szomorúság ért! Elhunyt egykori drága edzőnőm, a Postás SE korábbi szakosztályvezetője, korábbi tornász és nemzetközi pontozóbíró, Benkéné Balikó Györgyi!
Györgyi néni utánozhatatlan személyisége volt a magyar tornasportnak, a Nemzetközi Tornaszövetség, a @International Gymnastics Federation – a FIG Technikai Bizottságának korábbi tagja és az Európai Tornaszövetség, az @UEG vezetőségi tagjaként az egyik legmagasabb rangú magyar szereplője volt a nemzetközi tornászközösség diplomáciai testületének és hihetetlenül sokat köszönhetett neki a magyar tornasport. Sajnálatosan kevés figyelmet kapott az utóbbi években. Őszinte részvétem a Családjának, @gyongyibenke a szívem veletek van ezekben a nehéz napokban – olvasható a bejegyzésben:
Forrás, Forrás: Instagram

AKTUÁLIS:

Főoldal