Most érkezett! TRAGÉDIA! Borzalmas vonatbaleset történt Kecskemétnél, sajnos szomorú hírt kell közölnünk.. Megtörtént a legrosszabb:


Most érkezett! Borzalmas vonatbaleset történt Kecskemétnél, sajnos szomorú hírt kell közölnünk.. Megtörtént a legrosszabb: Egy nő életét vesztette, amikor személyautójával motorvonat elé hajtott Kecskeméten egy vasúti átjáróban péntek este.
Összeroncsolódott személyautó egy kecskeméti vasúti átjáróban, a Hetényegyházi úton 2022. március 18-án, miután összeütközött egy motorvonattal. Az autót vezető 51 éves nő a helyszínen meghalt, egy férfi könnyebben megsérült.A baleset a Hetényegyházi úton történt. Az 51 éves nő a helyszínen belehalt sérüléseibe, egy férfi könnyebben sérült meg – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.
A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatása szerint a kecskeméti hivatásos tűzoltók az autó két utasát feszítővágóval emelték ki. A vonat három utasa gyalogosan hagyta el a helyszínt. A rendőrség a helyszínelés idejére lezárta az érintett útszakaszt, kerülni a környező utcákon lehet. A címlapkép illusztráció! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal