DRÁMAI hír! Fásy Ádámot azonnal mentővel kórházba vitték és.. Érte imádkozik most mindenki!! SZÖRNYŰ ami vele történt:


FÁSY ÁDÁMNAK PÁR ÓRÁN MÚLOTT AZ ÉLETE: „MEGMENTETTÉK AZ ÉLETEM!” Csupán feleségének és a gyorsan reagáló orvosoknak köszönheti, hogy nem vitte el az infarktus. Sokkoló pillanatokról vallott Fásy Ádám magyar műsorvezető, a Zeneexpressz tulajdonosa:
Mint kiderült múlt hét végén sürgősségi műtétet hajtottak végre rajta, miután napok óta a rosszul lét kerülgette. A Blikk információi szerint alig egy-két órán múlott az élete! Ha pedig szerettei nem nyaggatják, hogy forduljon orvoshoz, végzett volna vele egy szívroham. „Be kell vallanom, nem vettem komolyan a jeleket, nekem nem utaltak arra, hogy a szívemmel lenne baj. Úgy hét-nyolc napja éreztem először, hogy fáj a mellkasom és egy kicsit zsibbadt a bal karom, de azt hittem, megfáztam.
Napokig nem tulajdonítottam ennek nagy jelentőséget, majd múlt csütörtökön többször is annyira levert a víz, hogy át kellett öltöznöm. Ám őszinte leszek, még ekkor sem gondoltam arra, hogy orvoshoz menjek” – vallotta be Fásy Ádám a lapnak. Végül felesége fáradhatatlan kérlelésére elment a háziorvosához, aki egy gyors EKG után, mentőt hívott és kórházba vitette a műsorvezetőt. A Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikájára vitték be, ahol azonnal műtőbe tolták, hogy elvégezzék az életmentő operációt. Az orvosok szerint a szíve akkori állapotában maximum egy napot bírt volna ki, a hétvégén szívroham vitte volna el.
„Két koszorúeremmel is baj volt, az egyik teljesen el volt záródva, a másik úgy ötvenszázalékosan működött. Kitisztították az ereket és két sztentet ültettek be. (…) Annyi minden alakult jól... Hogy a feleségem rábeszélt a doktorra, a háziorvosom gyors reakciója, a szívklinika világszínvonalú, dr. Merkely Béla professzor és dr. Becker Dávid egyetemi docens vezette csapata. Külön köszönöm a nővérek és ápolók törődését. Megmentették az életem! Később fogtam csak fel, hogy meghalhattam volna” – mesélte Fásy Ádám. Forrás, Blikk.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal